Anita Theunissen
- Goed
- Product of service:
- Thee
Hele goede ervaring!
Ik kon mijn online bestelling afhalen in de winkel. Dat ging vlot en erg klantvriendelijk!
goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Super schattig winkeltje, met uitstekende thee!
Prima! Bestelling spoedig ontvangen
Het is een fijn bedrijf. Die hun klanten graag helpt en mee denkt.
Vriendelijke medewerkers, goede service, erg hartelijk
Prima. Snelle levering.
Snel, adequaat en, het belangrijkst!, heerlijke koffie!!
Zeer tevreden
Goed. Snel. Lekkere koffie
Heel fijn bedrijf, snelle levering, mooie producten, lief winkeltje
Prima, Kennis gemaakt met de 'Vrouw Vitaal' op een beurs en hierna besteld voor thuis.
Konkeltje verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Konkeltje heeft de volgende resultaten bereikt:
Hele goede ervaring!
goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Super schattig winkeltje, met uitstekende thee!
Prima! Bestelling spoedig ontvangen
Het is een fijn bedrijf. Die hun klanten graag helpt en mee denkt.
Vriendelijke medewerkers, goede service, erg hartelijk
Prima. Snelle levering.
Snel, adequaat en, het belangrijkst!, heerlijke koffie!!
Zeer tevreden
Goed. Snel. Lekkere koffie