Kwaliteit van de producten

Muis

Heerlijke theeën

Assortiment

Zeer uitgebreid en van kwaliteit

Konkeltje

Zeer goede service. En snelle levering. Vriendelijk personeel.Zeer tevreden met dit bedrijf

Assortiment

Site werkt af en toe niet goed bij mij. Voor de rest ga zo door!

Wilma Leonas

Fijn bedrijf, snelle levering...Een extraatje bij het pakketje in, zo leuk , en ten slotte héérlijke thee!!

Royaal

Bregje

Heel leuk winkeltje met vriendelijk personeel dat graag uitleg geeft en meedenkt over de thee smaken. Als je daar bent wil je het liefst alles meenemen en uitproberen.

Top!

Blijf gewoon zo doorgaan. Ik ben verknocht aan het Konkeltje en zal hier mijn thee blijven halen of bestellen.

Greenholm Consulting/H.Keulen

Prima geregeld, goeie en snelle service

voor mij breed genoeg

Konkeltje

Online bestellen zelfde dag opgehaald

Thee

Dalanie De Goede

Ik heb heerlijke thee online besteld hier, voor mijzelf en voor een vriendin van mij. Één thee voor mijn vriendin hadden ze even niet op voorraad en werd gelijk gebeld door het Konkeltje!

Heb op aanraden een thee genomen die bij mijn vriendin paste en ze is er idd helemaal blij mee! Ik ben nog nooit in het winkeltje zelf geweest, maar een vriendin van mij uit Zwolle had mij eens thee hiervan besteld, die ik zó lekker vond, dat ik ben gaan zoeken en google en dus gevonden!

De service is uitmuntend en ik had een uiterst vrolijke, meedenkende dame aan de telefoon. Van de thee, het personeel en de spulletjes die ze verkopen word je spontaan blij! Ik ga hier zeker vaker bestellen en als ik in Zwolle ben, ga ik zéker een keer langs in de winkel!

Assortiment

Ja! Alles gevonden en meer!

Misschien een filiaal in Dieren/Arnhem openen????

Reactie Konkeltje:

wat een geweldige feedback...dank je wel. liefs team Konkeltje

Jan R

Wederom goed

Veel keuze

Hella en Ruud

Enorme sortering thee met goede adviezen

Assortiment

Meer soorten thee dan wij kunnen proeven

Netty

Snelle verzending, heerlijke thee