Hendrik Tijhuis
- Product of service:
- Plisse hordeur op maat zonder boren
(plissérol)hor op maat
Super service!
Vervanging Bruynzeel plisse hordeur
Vervanging Bruynzeel plissé hordeur S900
Extra service
Shimano XT-DISC: snel en gewoon de aller goedkoopste
Top! Zelf verkeerd besteld maar erg prettig opgelost. Goede en snelle communicatie, erg vriendelijk. Echte aanrader!
Top!
Bruynzeel dakraam duo plisse. Verduisterend plisse gordijn laat licht door aan zijkanten en gaatjes in het midden. Plastic frame geeft knappend geluid.
Netjes verzorgt, ook na een fout bij de levering door de de bezorger heeft men het keurig opgelost, na mail contact heeft men hierop snel gereageerd
Raamhor
In begin was er weinig communicatie over de bestelling. Na contact opgenomen te hebben kwam bestelling vrij snel door. Eerste product was beschadigd geleverd. Deze werd omgeruild voor ander product en dezelfde dag nog verzonden. Het contact met Robin was erg prettig. Helaas pastte het bestelde product niet. Nu even kijken voor andere oplossing.
Super tevreden!
Koopje-winkels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koopje-winkels heeft de volgende resultaten bereikt:
(plissérol)hor op maat