Robin Beers

Fijn geholpen

Bij een verkeerde levering snel geholpen

Dennis Teunisse

Zeer snelle levering

Lou van der Graaf

Kan niet beter!

Ontzettend goeie klantenservice, heel vriendelijk, ze nemen de tijd en geven uitgebreid en goed advies.

Ik zou het niet weten, alles was goed.

Raymond

Verf besteld en betaald dan wordt er gebeld dat ze niet genoeg hebben en ik had moeten bellen voor de vooraad ?
Kan ze wel in de winkelwagen zetten en betalen ??? Nu duurt het een aantal dage voor terugbetaling vreemde gang van zaken doen. een dikke min

Website

Reactie Koopverfonline.nl:

Erg jammer van deze review. Het gaat om producten van Painting The Past. Wij gaan stoppen met de verkoop van producten van dit merk, vandaar de lopende actie. Doordat wij stoppen met de verkoop van... Erg jammer van deze review. Het gaat om producten van Painting The Past. Wij gaan stoppen met de verkoop van producten van dit merk, vandaar de lopende actie. Doordat wij stoppen met de verkoop van deze producten wordt de voorraad niet meer bijgehouden. Wij communiceren duidelijk op de website om van tevoren even te informeren naar de voorraad. Dat is in dit geval niet gebeurd.

Nils Valkenborgh

We hebben hier verf voor de kozijnen besteld, de kleur kwam perfect overeen met die van de buren

Aanbod, levertijd, prijs

A Nolten

Heel goed!

Ik werd al snel gebeld over een van de twee bestelde artikelen niet op voorraad was. De wachttijd was geen probleem voor mij en afgesproken is dat verzenden kon wachten tot de bestelling compleet... Ik werd al snel gebeld over een van de twee bestelde artikelen niet op voorraad was. De wachttijd was geen probleem voor mij en afgesproken is dat verzenden kon wachten tot de bestelling compleet was. Dat vind ik prettig: gelijk persoonlijk contact en geen standaard mailtje.

J Vandalen

Prima ervaring, keurig het product geleverd, nette prijs.

Tip: stuur nooit teveel mails, ik weet jullie te vinden als ik wat nodig heb :)

S

Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Verf in goede orde geleverd, niet op tijd zoals aangegeven op productpagina, ook geen verdere informatie bij afrekenen.

Verf in goede orde, goed aanbod

Het feit dat er bij een product staat dat het product morgen wordt geleverd, ook op vrijdag of het weekend, is erg misleidend. Verstopt op de "verzenden en retourneren" pagina wordt wel vermeld dat... Het feit dat er bij een product staat dat het product morgen wordt geleverd, ook op vrijdag of het weekend, is erg misleidend. Verstopt op de "verzenden en retourneren" pagina wordt wel vermeld dat in het weekend besteld het product op maandag wordt geleverd. Echter dat was ook niet het geval, gezien de bestelling van vrijdagmiddag pas op dinsdag avond was geleverd.

Reactie Koopverfonline.nl:

Bedankt voor je review! Bestellingen op vrijdag van voor 17:00 worden de volgende dag geleverd, zoals vermeldt staat op de website. Deze bestelling is geplaatst op vrijdagavond om 18:37. Vandaar dat... Bedankt voor je review! Bestellingen op vrijdag van voor 17:00 worden de volgende dag geleverd, zoals vermeldt staat op de website. Deze bestelling is geplaatst op vrijdagavond om 18:37. Vandaar dat de bestelling na het weekend geleverd is.

Maandag

Verf grkocht na telefonisch vriendelijk en terzakekundig te woord te zijn gestaan

Klantvriendelijkheid. Snelheid. Prijs/kwaliteit verhouding

Informatie bij product over verwerking en reiniging gereedschap nogal summier

alexander van de zuidwind

Perfecte