8.9 /10

checkbox99% beveelt Koopverfonline.nl aan!

Philip

SterSterSterLege sterLege ster

Op zich tevreden over de levering van Little Greene verf. Wat wel onduidelijk was, is dat het niet mogelijk is om een teveel bestelde, gesealde pot die ik achter de hand hield, terug te sturen. Dit had duidelijker vermeld mogen worden (is het ook niet Europees Recht dat je bij online aankopen binnen 14 dagen kosteloos moet kunnen annuleren?)

Sylvia Van Herten

Goed assortiment

Caroline Juten

Goed!

Petri Doeleman

SterSterSterSterLege ster

Fijne dame af telefoon met goed advies over de hoeveelheid.

Roelof van der Waal

Goede produkten, uitstekende communicatie.

Robin Beers

Fijn geholpen

Dennis Teunisse

Zeer snelle levering

Lou van der Graaf

Kan niet beter!

Raymond

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verf besteld en betaald dan wordt er gebeld dat ze niet genoeg hebben en ik had moeten bellen voor de vooraad ? Kan ze wel in de winkelwagen zetten en betalen ??? Nu duurt het een aantal dage voor terugbetaling vreemde gang van zaken doen. een dikke min

Antwoord Koopverfonline.nl

Erg jammer van deze review. Het gaat om producten van Painting The Past. Wij gaan stoppen met de verkoop van producten van dit merk, vandaar de lopende actie. Doordat wij stoppen met de verkoop van deze producten wordt de voorraad niet meer bijgehouden. Wij communiceren duidelijk op de website om van tevoren even te informeren naar de voorraad. Dat is in dit geval niet gebeurd.

Nils Valkenborgh

We hebben hier verf voor de kozijnen besteld, de kleur kwam perfect overeen met die van de buren

Aanbod, levertijd, prijs

A Nolten

Heel goed!

J Vandalen

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, keurig het product geleverd, nette prijs.

S

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Verf in goede orde geleverd, niet op tijd zoals aangegeven op productpagina, ook geen verdere informatie bij afrekenen.

Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf

Antwoord Koopverfonline.nl

Bedankt voor je review! Bestellingen op vrijdag van voor 17:00 worden de volgende dag geleverd, zoals vermeldt staat op de website. Deze bestelling is geplaatst op vrijdagavond om 18:37. Vandaar dat de bestelling na het weekend geleverd is.

Maandag

SterSterSterSterLege ster

Verf grkocht na telefonisch vriendelijk en terzakekundig te woord te zijn gestaan

Klantvriendelijkheid. Snelheid. Prijs/kwaliteit verhouding

alexander van de zuidwind

Perfecte

Kwaliteit

Koopverfonline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Koopverfonline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 november 2016

Koopverfonline.nl

Koopverfonline.nl is een onderdeel van Bijvoet Verf en Wand. Bekijk hier onze algemene voorwaarden wat betreft levering en betaling.

Swammerdamweg 14

Caroline Juten

Goed!

Petri Doeleman

SterSterSterSterLege ster

Fijne dame af telefoon met goed advies over de hoeveelheid.

Roelof van der Waal

Goede produkten, uitstekende communicatie.

Robin Beers

A Nolten

Heel goed!

J Vandalen

SterSterSterSterLege ster

Prima ervaring, keurig het product geleverd, nette prijs.

S

SterSterHalve sterLege sterLege ster