Wester
- Verbeterpunten of tips
- was niet duidelijk dat andere makelaar contact opnam
- Sterke punten
- snel geregeld
97% beveelt Koopwoningenverhuren.nl aan!
goede dienstverlening en snel reactie
Prima website, overzichtelijk, duidelijk.
Vriendelijke en duidelijke uitleg over bedrijf en wat ze voor mij kunnen betekenen .
Goede ervaring. Goede kennis over het verhuren van de woningen en ik kreeg een zeer snelle reactie op mijn aanvraag.
Snel verhuurd, professionele makelaar!
Geen problemen, snelle en goede service
Verhuur woning
Verhuren tussenwoning
Woning snel verhuurd, fijne huurder gevonden
Prima, duidelijke afspraken
Koopwoningenverhuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Koopwoningenverhuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Koopwoningenverhuren.nl
Westersingel 3
9718 CA Groningen
goede dienstverlening en snel reactie
Prima website, overzichtelijk, duidelijk.
Snel verhuurd, professionele makelaar!
Geen problemen, snelle en goede service
Snel geholpen door een bekwame makelaar