HAN
- Product of service:
- Consultancy
Erg fijne samenwerking
Het is altijd prettig samenwerken met Korento (en Marion) Ze zijn niet alleen heel professioneel, maar ook heel fijn in de omgang. Ik kan Korento dan ook zeker aanbevelen!
Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf
Fijn om mee samen te werken.
Korento denkt goed mee met de wensen die wij als bedrijf hebben en leveren de juiste mensen aan met de expertises
Goede dienstverlening, flexibele & meedenkende medewerkers, doen wat ze beloven.
Meedenkend en dienstverlenend
Zeer prettige professionele samenwerking waarin oplossingsgericht wordt gewerkt met een open persoonlijke communicatie
prima, deskundig en betrouwbaar bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden
Prettige samenwerking met korte lijnen in samenwerking en kundig advies.
Ik kom nu al vier jaar bij Korento en wat opvalt de deskundigheid en oog heeft voor een ieder waarmee hij samenwerkt. De warmte binnen de organisatie is duidelijk voelbaar zoals de oprechte interesse op de klant verder te helpen. Kortom Korento bewijst dat professioneel en inlevingsvermogen samen kunnen.
Enthousiaste, klantgerichte en vakkundige medewerkers
Ze zijn klantgericht, snel in reacties en prettig in communicatie.
Korento verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Korento heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg fijne samenwerking
Wij zijn heel erg tevreden over dit bedrijf
Fijn om mee samen te werken.
Meedenkend en dienstverlenend
prima, deskundig en betrouwbaar bedrijf.
Wij zijn zeer tevreden
Prettige samenwerking met korte lijnen in samenwerking en kundig advies.
Enthousiaste, klantgerichte en vakkundige medewerkers
Ze zijn klantgericht, snel in reacties en prettig in communicatie.
Korento heeft de volgende resultaten bereikt: