G v Dijk

(Bewerkt)

We hadden niet zo’n goede ervaring gehad in de winkel in Nijverdal. De eigenaar heeft ons keurig benaderd en gaf ons de indruk wat met de feedback te gaan doen.

Reactie Kötter Living:

Hoi Gwendolyn, bedankt voor je feedback en gesprek. Jammer dat je ervaring in onze winkel niet zo positief was. Wij gaan het zeker bespreken met ons verkoopteam. Hopelijk tot ziens!

Benjamin Schlatkamp

Erg mooie en fijne winkel. Je word er goed geholpen en het personeel is vriendelijk.

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je review Benjamin, leuk om te horen! Groet, Elles van team Kötter Living

Esther Kok

Prettig contact, korte lijnen en snel dingen geregeld

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je leuke review Esther, fijn om te horen dat je tevreden bent. Groet, Elles van team Kötter Living

Linsey Hendriks

Heel erg goed. Zeer goed geholpen door Lisa. Snel en adequaat.

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je mooie review Linsey, dat vinden we fijn om te horen! Groet, Elles van team Kötter Living

Stefon Holding BV

Levering volgens afspraken

Dankjewel voor je review Stefon. Groet, Elles van team Kötter Living

Maaike

Fijne service, ook als het mis gaat wordt er gezocht naar een goede oplossing.

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je review Maaike, fijn dat je tevreden bent over onze service. Groet, Elles van team Kötter Living

Ton T

Goede service en advies. Snelle levering. Erg tevreden.

Dankjewel Ton! Veel plezier met je meubels :-) Groet Elles

Anna

Top! Bij het uitzoeken in de winkel zijn we fantastisch geholpen. Ik had vele ideeen en wist welke richting ik op wilde. In de winkel ben ik geholpen met alles uitzoeken, de juiste stoffen en... Top! Bij het uitzoeken in de winkel zijn we fantastisch geholpen. Ik had vele ideeen en wist welke richting ik op wilde. In de winkel ben ik geholpen met alles uitzoeken, de juiste stoffen en kleuren te combineren en uiteindelijk is dit een prachtig geheel geworden. Ook het leveren is top gegaan. De mannen zijn vriendelijk, werken netjes, zetten alles in elkaar en nemen alle lege verpakkingen en beschermingsmaterialen weer mee. Toen bleek dat de tafelpoot in de verkeerde kleur was geleverd, is ook dit heel netjes opgelost. De verkeerde kleur werd er wel opgezet zodat wij gewoon gebruik konden maken van de eettafel. De juiste kleur poot is snel daarna geleverd en omgewisseld door de bezorgers.

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je mooie uitgebreide review Anna. En fijn dat je ook tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met jullie nieuwe meubels en hopelijk tot ziens! Groet, Elles van team Kötter... Dankjewel voor je mooie uitgebreide review Anna. En fijn dat je ook tevreden bent over onze service. Heel veel plezier met jullie nieuwe meubels en hopelijk tot ziens! Groet, Elles van team Kötter Living

Koster

Dankjewel!

Erjan Scharphof

Goede service , bank is keurig op de plaats gezet , poten werden ter plekke eronder geschroeft. Bank zat goed verpakt en het afval namen ze keurig mee.

Reactie Kötter Living:

Dankjewel voor je mooie review Erjan, veel plezier met de bank! Groet, Elles van team Kötter Living