J.Prins-Beute
Een hele prettige ervaring met goede hulp maar niet opdringerig.
Mooi en sfeervolle nieuwe winkel. We komen graag naar jullie winkel vanuit Emmen om iets te kopen. De service is uitstekend!
Prettig!
Fantastisch
We zijn erg tevreden
Mooie winkel. Vriendelijk personeel.
We zijn erg goed geholpen door Joost en Ellen van Kötter bij het uitzoeken van onze meubels.
Keurig geholpen en geleverd
Fijne, mooie winkel. Op een nette, professionele manier meegedacht met de opzet van het bankstel en een prima levering.
Komen afspraken na, snelle levering en vriendelijk personeel
Zeer vriendelijke hulp en deskundig advies. Levering kon ook op korte termijn gebeuren en ben tevreden met de eettafel en stoelen.
Van eetkamer met stoelen, bank tot een loungebank. Ons hele interieur is op een deskundige en leuke manier bij elkaar gezocht bij Kötter Living. Wat wij zeer prettig hebben ervaren was de tijd die het personeel voor ons namen. Top! Ook niet te vergeten: de jongens van de bezorging. Netjes in taal en antwoord hebben zij alles geplaatst. Nogmaals top en bedankt!!
Vriendelijk en gastvrij geholpen!
Altijd goed geholpen door hilda , kregen goed advies. Altijd bereid om te helpen via tel of in de winkel. Als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug .
Zeer goed geholpen
Kötter Living verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt:
Kötter Living
Ainsworthstraat 31
7575 BS Oldenzaal
Prettig!
Fantastisch
We zijn erg tevreden
Mooie winkel. Vriendelijk personeel.
Keurig geholpen en geleverd
Komen afspraken na, snelle levering en vriendelijk personeel
Vriendelijk en gastvrij geholpen!
Zeer goed geholpen
Kötter Living heeft de volgende resultaten bereikt: