Johannes De vries
- Verbeterpunten of tips
- Levering was keurig de volgende dag al
- Sterke punten
- Bestelling liep prima
98% beveelt KranenSpecialist.nl aan!
Prima snelle levering
Prima, het juiste onderdeel snel geleverd.
Keurig en professioneel
Prima geregeld, juiste onderdeel met handige detailtekening tbv montage
Uitstekend
Duidelijke site, snel gevonden atributten en snelle levering!
Vlot netjes afgehandeld
Goedkoop en snel
Alles prima gegaan van bestelling tot bezorging
prima
Gewoon prima
Duidelijke website, uitgebreid assortiment met voorraadweergave, handige technische tekeningen en rappe levering.
Betrouwbaar, snel, goede prijs
top!
KranenSpecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KranenSpecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
KranenSpecialist.nl
Grondzijl 18
9731DG Groningen
Prima snelle levering
Prima, het juiste onderdeel snel geleverd.
Keurig en professioneel
Prima geregeld, juiste onderdeel met handige detailtekening tbv montage
Uitstekend
Duidelijke site, snel gevonden atributten en snelle levering!
Vlot netjes afgehandeld
Goedkoop en snel