Clifford Francis
- Sterke punten
- Snelle levering
- Verbeterpunten of tips
- Geen
100% beveelt KranenSpecialist.nl aan!
Zeer snel en correct
Alles dik in ordec
Prima service en goede producten
ZEER GOED
prima
goede en snelle afhandeling
Super goed
Voor de 1e keer besteld en was positief verrast.
Super 👍🏻 snelle levering top
Prima, uiteindelijk niet de gewenste kraan kunnen leveren. Maar het geld is binnen een paar dagen teruggestort
Zeer goed
Goede en snelle levering
Snelle response en goede service
Erg goede ervaring. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen igv moeilijk te verkrijgen kraanonderdelen.
KranenSpecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
KranenSpecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
ZEER GOED
prima
goede en snelle afhandeling
Super goed
Voor de 1e keer besteld en was positief verrast.
Super 👍🏻 snelle levering top
Zeer goed