9.2 /10

checkbox98% beveelt KranenSpecialist.nl aan!

M. Bouwer

Ik heb een kraan in een douche cabine waarvan het binnenwerk vervangen moest worden. Alleen kon ik het binnenwerk al heel lang nergens vinden. Bij toeval kwam ik bij jullie site. Daar stond mijn kraan, met tekst en vooral de goede plaatjes beschreven.

Ik vraag mij af waarom ik per ongeluk op jullie site kwam. Kwam dat door mij..... Uiteindelijk was ik heel erg blij en heb de site bij mijn favorieten gezet.
Vooral de tekening hoe het binnenwerk eruit ziet en welke onderdelen ik kan kopen was uitstekend.

Daniëlle Van Alphen

Super blij met de KranenSpecialist.

Het was even zoeken of ik de juiste uitloop had voor mijn kraan. Ik wist geen naam meer. Maar met de snelle WhatsApp service en een foto, kon ik snel bestellen. Ik kan de KranenSpecialist aan iedereen aanraden. Super service. Snelle levering. En nee, ik heb geen aandelen😀

Geert Schuijers

Goed!

Snelle reactie op vragen. Goede inhoudelijke toelichting. Reële levertijd.
Geen. Blijf doen wat jullie doen!

Rinus Breeve

SterSterSterSterLege ster

opgestuurd wat besteld was, goed verpakt aangekomen.

niet duidelijk welke inderdelen van de kraan bedoeld worden. de interne onderdelen op een pagina, maar de externe onderdelen op een geheel andere pagina. dit kan bij elkaar gezet worden of verwezen worden naar elkaar.
de tekeningen van onderdelen goed weer gegeven

Han Bellers

Heel Goed en netje en snelle levering. Alles ging goed. Mail en telefonisch ook goed bereikbaar.👏👌

Vriendelijke te woord gestaan. Duidelijke website

m.schneberger/ reon renovatie&onderhoud

makkelijk komen afspraken na

groot assortiment

R Koch

Sphinx toilet-uitstroommechanisme DF1, nergens meer verkrijgbaar maar hier gelukkig nog wel en een dag later, begeleid door duidelijke e-mails, al in huis: TOP!!

Duidelijke webshop, gemakkelijk bestellen, heldere communicatie, snelle levering van juiste artikel.

G Brepoels

Snelle levering. Behulpzaam bij vragen en technische ondersteuning

Technische ondersteuning. Zeer ruim assortiment

R Tromp

Prima levering en staat goed aangegeven wat op warm en koud waterkraan moet worden aangesloten

Hilde Mannaerts

Zeer goede ervaring

Alkes perfect!
Snelle, verzorgde en correcte afhandeling!

Ben Hendrickx

SterSterSterHalve sterLege ster

Hulp bij selectie voor levering >> Top Snelheid levering >> Top Financiële afhandeling >> Top MAAAAAAR nu moet iets terug...t/m aanlevering tot bij jullie alles goed verlopen,...maar dan stopt 't. Geen bericht ontvangst retourzending en geen geld terug...Jammer hoor !

Deskundigheid [ Merkenkennis ] goed
Wat jammer nu toch van probleem bij retourzenden. Moet toch een kippetje zijn !

Henk Jansen

Goede voorlichting, snelle levering.

Goede voorlichting, snelle levering, goede prijs.

Brouwerij De Halve Maan Bottelarij

Gedetailleerde en gemakkelijke catalogus, vlotte bestelling, correcte afrekening en snelle levering. zeker een aanrader!

snelle en correcte levering
momenteel niets op aan te merken

Herman Ardesch

hebben gedacht dat de levering veel langer zou duren

zeer snelle levering

KranenSpecialist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

KranenSpecialist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2013

KranenSpecialist.nl

Sinds onze oprichting in 2004 zijn wij uitgegroeid van een kleine sanitairzaak in Groningen tot waar we nu zijn, dé onderdelen leverancier. Met een dagelijks groeiende klantenkring van installatiebedrijven, instellingen en particulieren zijn wij ook in deze moeilijke tijden in staat om nog jaarlijks te groeien. Groeien doen we ook in ons onderdelen aanbod. Jaarlijks komen er nieuwe merken bij die wij op onze geheel eigen wijze bedienen.

Grondzijl 18

9731DG Groningen

M. Bouwer

Daniëlle Van Alphen

Super blij met de KranenSpecialist.

Geert Schuijers

Goed!

Snelle reactie op vragen. Goede inhoudelijke toelichting. Reële levertijd.
Geen. Blijf doen wat jullie doen!

Rinus Breeve

SterSterSterSterLege ster

opgestuurd wat besteld was, goed verpakt aangekomen.

de tekeningen van onderdelen goed weer gegeven

R Tromp

Hilde Mannaerts

Zeer goede ervaring

Alkes perfect!
Snelle, verzorgde en correcte afhandeling!

Ben Hendrickx

SterSterSterHalve sterLege ster

Deskundigheid [ Merkenkennis ] goed
Wat jammer nu toch van probleem bij retourzenden. Moet toch een kippetje zijn !

Henk Jansen

Goede voorlichting, snelle levering.

Goede voorlichting, snelle levering, goede prijs.

Brouwerij De Halve Maan Bottelarij

snelle en correcte levering