- Product of service:
- Magnetisch krijtbord folie
Lange levertijd, mail gehad met leverdatum maar ook deze is niet gehaald. Zelf een mail moeten sturen met hoe en wanneer geleverd
Geweldige service!
Snelle levering, krijtborden zien er mooi uit en hebben een licht gewicht
Fantastische service echt een aanrader om te bestellen
Prima !
Say Cheese
Krijtbordenhandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Krijtbordenhandel heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldige service!