Bonus
Tak jest bardzo nieprzewidywalny.
Gedurende de periode dat wij gebruik maakte van een gastouder was de bemiddeling via Krokodilletje prima alleen bij de afronding ervan vonden wij het niet chique om alsnog een factuur te krijgen voor bureaukosten terwijl wij geen gebruik meer maakte van een gastouder. Weinig flexibiliteit vanuit Krokodilletje om tot een oplossing te komen en dus geld moeten betalen terwijl we geen opvang voor onze kinderen afnamen!
Binnen een week hebben ze een hele lieve gastouder voor mijn kids gevonden in Rotterdam
Wij zijn dik tevreden over krokodilletje, het contact is goed en snel.
Een typisch geval van als het goed gaat geen probleem maar als het mis gaat zijn we niet thuis. Getekende afspraken werden door gastouder niet nagekomen en dit bureau gaat achter de gastouder staan terwijl ons kind niet goed werd behandeld. Het interesseert ze verder helemaal niks. Mijn advies: blijf weg bij dit bureau want puntje bij paaltje heb je er helemaal niks aan! Ze geven helemaal niks om kinderen. Ze laten je gewoon zitten. Het enige wat ze willen is je o
Toppers
Duidelijk en informatief
Alleen in opzet prima (online urenregistratiesysteem en ideal betalingen) maar hebben meermaals verkeerde informatie verstrekt aan zowel gastouder als ouders, waardoor misverstanden ontstonden en zelfs vertrouwensbreuk tussen de gastouder en ons. NUL zorg of NAzorg voor de ouders zelf, NUL reactie op emails of belletjes in laatste maanden van contract. Drop you like it's hot. Ontbreekt aan professionaliteit en integriteit. Mijn verbazing hierover maakt dat ze een halve punt niet eens verdienen, maar 0 invullen mag helaas niet.
Duidelijk, fijn gebracht. Interessant. Er was tijd voor evt. vragen.
Gaat best zonder bijzonderheden maar als er wat aan de hand is geven ze niet thuis.
Wat fijn dat ik nu ook via Ideal kan betalen en dat jullie de gastouder direct uitbetalen. Hier zijn zowel wij als ouder als onze gastouder erg blij mee!
Slordig, niet betalend en niet Proffesioneel
Goed gob, hebben ons binnen 2 dagen aan een gastouder geholpen. Konden binnen een dag al kiezen uit vijf gastouders. Ze zijn heel snel met alles en hebben een goed systeem vindt ik.
Ik was heel te vreden over de gastouder. Maar krokodilletje zelf is echt een belachelijk bedrijf en financieel naaien ze je graag een oor aan. En hebben absoluut geen respect of medewerking. Stiekem extra geld rekenen. En doen aardig tot dat je wat nodig hebt ,dan mag je het uitzoeken
Supersnel en goedkoop! Binnen een uur hadden ze al 5 gastouders voor ons gevonden waaruit we een keuze hebben gemaakt. Ook de rest is snel en zonder gedoe in orde gemaakt en er werken aardige en spontane medewerkers.
Krokodilletje B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Krokodilletje B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:
Tak jest bardzo nieprzewidywalny.
Wij zijn dik tevreden over krokodilletje, het contact is goed en snel.
Toppers
Duidelijk en informatief
Duidelijk, fijn gebracht. Interessant. Er was tijd voor evt. vragen.
Slordig, niet betalend en niet Proffesioneel
Krokodilletje B.V. heeft de volgende resultaten bereikt: