8.8 /10

checkbox0% beveelt Krokodilletje B.V. aan!

Bonus

Tak jest bardzo nieprzewidywalny.

Schilten

SterSterLege sterLege sterLege ster

Gedurende de periode dat wij gebruik maakte van een gastouder was de bemiddeling via Krokodilletje prima alleen bij de afronding ervan vonden wij het niet chique om alsnog een factuur te krijgen voor bureaukosten terwijl wij geen gebruik meer maakte van een gastouder. Weinig flexibiliteit vanuit Krokodilletje om tot een oplossing te komen en dus geld moeten betalen terwijl we geen opvang voor onze kinderen afnamen!

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Gijs, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Fijn te vernemen dat je 3 jaar lang tevreden bent geweest over onze dienstverlening! Zoals we via de mail ook al aangegeven hebben heb je zelf de beëindigingsdatum ingevuld op het beëindigingsformulier. We hebben dus op jouw verzoek de overeenkomsten beëindigd op de datum die jij hebt doorgegeven als laatste opvangdag. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om hier 2 maanden na het invullen van dit formulier en bijna een maand na het daadwerkelijk beëindigen van de overeenkomsten op terug te komen. Met vriendelijke groet, Team krokodilletje

Fatiha

Binnen een week hebben ze een hele lieve gastouder voor mijn kids gevonden in Rotterdam

Naomi

Wij zijn dik tevreden over krokodilletje, het contact is goed en snel.

Kevin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Een typisch geval van als het goed gaat geen probleem maar als het mis gaat zijn we niet thuis. Getekende afspraken werden door gastouder niet nagekomen en dit bureau gaat achter de gastouder staan terwijl ons kind niet goed werd behandeld. Het interesseert ze verder helemaal niks. Mijn advies: blijf weg bij dit bureau want puntje bij paaltje heb je er helemaal niks aan! Ze geven helemaal niks om kinderen. Ze laten je gewoon zitten. Het enige wat ze willen is je o

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Kevin, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review. Echter is de reactie, ons inziens, een beetje misplaatst en nogal kort door de bocht. We hebben geprobeerd om tot een goede oplossing te komen. Jullie verhaal en dat van de gastouder lag zover uit elkaar dat er geen andere mogelijkheid was dan een bemiddelingsgesprek in te plannen, met alle partijen bij elkaar te komen om tot een oplossing te komen die naar ieders tevredenheid zou zijn. Dan zou de situatie op een adequate wijze afgesloten kunnen worden. Jullie hebben er, op het laatste moment, van af gezien deel te nemen aan het bemiddelingsgesprek wat al ingepland was. Op deze manier heb je ons de kans ontnomen te bemiddelen en met elkaar tot een goede oplossing te komen. Het is wel erg makkelijk om nu op verschillende plekken met verschillende e-mailadressen reviews te schrijven om ons zwart te maken. Team Krokodilletje

Just happy gastouder

Toppers

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Laila, Hartelijk dank voor deze positieve review! Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk groet, Team Krokodilletje

Bouchra

Duidelijk en informatief

Dingemans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Alleen in opzet prima (online urenregistratiesysteem en ideal betalingen) maar hebben meermaals verkeerde informatie verstrekt aan zowel gastouder als ouders, waardoor misverstanden ontstonden en zelfs vertrouwensbreuk tussen de gastouder en ons. NUL zorg of NAzorg voor de ouders zelf, NUL reactie op emails of belletjes in laatste maanden van contract. Drop you like it's hot. Ontbreekt aan professionaliteit en integriteit. Mijn verbazing hierover maakt dat ze een halve punt niet eens verdienen, maar 0 invullen mag helaas niet.

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Cecile, Hartelijk dank voor deze review. Ik vind het spijtig te vernemen dat één en ander niet helemaal goed is verlopen. Ik zie inderdaad dat jouw laatste bericht (over de afhandeling van de beeindiging) niet beantwoord is, deze is per ongeluk op "gelezen" gezet zonder dat de juiste persoon deze mail heeft kunnen behandelen. Dit had niet mogen gebeuren maar dit soort foutjes worden nou eenmaal helaas weleens gemaakt. Echter gaat dit om één bericht en niet om meerdere e-mails en/of telefoontjes. Het was prettig geweest als je deze ontevredenheid bij ons had geventileerd in plaats van een review te schrijven, dan hadden we tenminste de mogelijkheid gehad om het op te lossen en op een voor jou prettige wijze kunnen afhandelen. Hoe dan ook nemen we jouw punt van kritiek mee om onze dienstverlening te verbeteren. Hartelijke groet, Team Krokodilletje

Gastouder tante Debbie

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijk, fijn gebracht. Interessant. Er was tijd voor evt. vragen.

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Debbie, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review! Fijn te vernemen dat je het deelnemen aan het webinar als positief en interessant hebt ervaren! Hartelijke groet, Team Krokodilletje

A. Vd Beuze

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Gaat best zonder bijzonderheden maar als er wat aan de hand is geven ze niet thuis.

Justina

Wat fijn dat ik nu ook via Ideal kan betalen en dat jullie de gastouder direct uitbetalen. Hier zijn zowel wij als ouder als onze gastouder erg blij mee!

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Justina, Hartelijk dank voor deze positieve review. Fijn te vernemen dat ons nieuwe betaalsysteem naar jullie tevredenheid is! Hartelijke groet, Maaike

Melanie kraak

Slordig, niet betalend en niet Proffesioneel

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Melanie, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het vervelend te vernemen dat u onze dienstverlening als negatief heeft ervaren. Helaas gaat hier, net als op elke werkplek waar mensen werken, wel eens iets mis. Hier maken we dan ook onze excuses voor en zorgen ervoor dat het niet nogmaals voorkomt. Voor wat betreft de betalingen; alleen wanneer de factuur niet volledig voldaan is door de ouders kunnen wij niet tot uitbetaling van de gastouder overgaan.  Uiteraard nemen we punten van ontevredenheid en feedback mee om onze dienstverlening te verbeteren.   Met vriendelijke groeten, Team Krokodilletje

Nadia

Goed gob, hebben ons binnen 2 dagen aan een gastouder geholpen. Konden binnen een dag al kiezen uit vijf gastouders. Ze zijn heel snel met alles en hebben een goed systeem vindt ik.

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Nadia, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn te vernemen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Hartelijke groet, Maaike

Krokodilletje

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik was heel te vreden over de gastouder. Maar krokodilletje zelf is echt een belachelijk bedrijf en financieel naaien ze je graag een oor aan. En hebben absoluut geen respect of medewerking. Stiekem extra geld rekenen. En doen aardig tot dat je wat nodig hebt ,dan mag je het uitzoeken

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Erik,  Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review al laat uw taalgebruik nogal te wensen over. U heeft halverwege de maand mei opgezegd en de opvang wordt dan, conform de wettelijke opzegtermijn van 1 maand, half juni beëindigd. Hierover bent u duidelijk op de hoogte gesteld tijdens het koppelingsgesprek, de ondertekende overeenkomsten, algemene voorwaarden en het beëindigingsformulier.  U kon de opvang in mei en juni niet betalen, daarom heeft u een betalingsregeling aangevraagd. Deze mogelijkheid hebben wij u geboden. Uit coulance hebben wij zelfs de bureaukosten van de maand juni aan u kwijtgescholden. Daarnaast heeft u ook nog een compensatie i.v.m. corona van ons ontvangen waartoe wij overigens helemaal niet verplicht zijn.  Bijna twee jaar heeft u naar alle tevredenheid gebruikgemaakt van zowel onze diensten als die van uw gastouder. U heeft nimmer aangegeven ergens ontevreden over te zijn.    U heeft bij ons nimmer een cent teveel betaald. Dat u nu deze recensie plaatst na al onze tegemoetkomingen is dan ook zeer ongepast. Ondanks uw volledig misplaatste review wensen wij u en uw gezin het allerbeste toe. Met vriendelijke groet, Team krokodilletje

Marga

Supersnel en goedkoop! Binnen een uur hadden ze al 5 gastouders voor ons gevonden waaruit we een keuze hebben gemaakt. Ook de rest is snel en zonder gedoe in orde gemaakt en er werken aardige en spontane medewerkers.

Antwoord Krokodilletje B.V.

Beste Marga, Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review. Fijn te vernemen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en ons bureau! Hartelijke groet, Maaike

Geantwoord op

Krokodilletje B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Krokodilletje B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2017

Krokodilletje B.V.

Kleinschalige opvang met veel persoonlijke aandacht. Gastouderopvang geeft rust en flexibiliteit voor u en uw kind. Gastouderbureau Krokodilletje heeft een groot bestand van gastouders in heel Nederland.

Solingenstraat 67

7421ZS Deventer

Bonus

Tak jest bardzo nieprzewidywalny.

Schilten

SterSterLege sterLege sterLege ster

Fatiha

Naomi

Wij zijn dik tevreden over krokodilletje, het contact is goed en snel.

Kevin

Duidelijk en informatief

Dingemans

Gastouder tante Debbie

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijk, fijn gebracht. Interessant. Er was tijd voor evt. vragen.

A. Vd Beuze

Justina