Vriendelijk en meedenkend
Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Ze steld je op je gemak en aan de hand van wat er gezegd wordt zal ze met ideeƫn komen. Er wordt naar beide partijen goed geluisterd.
Hele fijn gesprekken gehad, waarin alle partijen goed worden gehoord. En je uitkomt op een goede verdeling en oplossing.
Kuima heeft ons heel goed begeleid waardoor de scheiding uiteindelijk iets minder pijnlijk aanvoelt dan het is.
Mediation is erg pittig geweest maar Kuima heeft het naar mijn idee goed begeleid, met name toen het hele traject leek te gaan ontsporen.
Probeert altijd een oplossing te vinden
Goede gesprekken en goede adviezen. Professioneel en discreet zonder te oordelen. Veel geleerd.
Vanaf de eerste kennismaking heel open en hartelijk ontvangen. Duidelijke uitleg en plan van aanpak. Dit geeft veel rust in het scheidingsproces.
Ze helpen je goed door heen
Kuima heeft in eerste instantie voor ons de relatie-therapie rol gehad. Maar uiteindelijk mocht onze relatie niet slagen en heeft ze een goede rol gespeelt als mediator om het scheidingsproces te...
Fijne vrouw, duidelijk in uitleg, zuiver, voelde me serieus genomen. Af en toe hadden we een afspraak, ik kreeg voor mijn gevoel soms te laat bericht over het wijzigen omdat bepaalde stukken niet...