Prettig, kennis en resultaat

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Geen moment gehad, wat doe ik hier. Heel fijn en uiteindelijk veel aan gehad met een een goed eindresultaat

Cadot

Zonder Kuima was het een advocatenroute geworden.

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Geruststelling, geduld, ze weet wanneer ze moet 'masseren', met rust laten, tijd geven, druk zetten of het even moet laten. Zelfs als het bijna escaleert, weet ze het gezamenlijk belang onder de aandacht te brengen. Beter dan een jarenlang duur advocaten scheidingstraject, zeker als er ook een onderneming is.

Cornee Teitsma

Uitermate deskundig, geduldig en doeltreffend

Anton

vriendelijk en meedenkend

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Ze steld je op je gemak en aan de hand van wat er gezegd wordt zal ze met ideeën komen. Er wordt naar beide partijen goed geluisterd.

Charlotte Groen

Super fijn en doelgericht

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Hele fijn gesprekken gehad, waarin alle partijen goed worden gehoord. En je uitkomt op een goede verdeling en oplossing.

Marco

Deskundig en betrouwbaar

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Kuima heeft ons heel goed begeleid waardoor de scheiding uiteindelijk iets minder pijnlijk aanvoelt dan het is.

Nvt

Prettig, vakkundig, helder

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Mediation is erg pittig geweest maar Kuima heeft het naar mijn idee goed begeleid, met name toen het hele traject leek te gaan ontsporen.

Chiel

Zeer goed

Probeert altijd een oplossing te vinden

A & E

Prima begeleiding.

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Goede gesprekken en goede adviezen. Professioneel en discreet zonder te oordelen. Veel geleerd.

Nadine

Geeft rust en vertrouwen. Duidelijke uitleg en toont begrip en oplossingen.

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Vanaf de eerste kennismaking heel open en hartelijk ontvangen. Duidelijke uitleg en plan van aanpak. Dit geeft veel rust in het scheidingsproces.

Edwin

Netjes en goed geregeld

Ze helpen je goed door heen

Marianne Boertien

SterSterSterLege sterLege ster

Professionele aanpak, op ieders wens toegespitst

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Kuima heeft in eerste instantie voor ons de relatie-therapie rol gehad. Maar uiteindelijk mocht onze relatie niet slagen en heeft ze een goede rol gespeelt als mediator om het scheidingsproces te begeleiden.

Sanne Grijmans

SterSterSterSterLege ster

goed, laagdrempelig, soms wat verwarring in de communicatie en late wijzigingen, maar dat kwam door beide kanten

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Fijne vrouw, duidelijk in uitleg, zuiver, voelde me serieus genomen. Af en toe hadden we een afspraak, ik kreeg voor mijn gevoel soms te laat bericht over het wijzigen omdat bepaalde stukken niet goed binnen waren, maar de vraag is aan welke kant dit lag.

Burcin

Kuima is een flexibele en straightforward dame die beide belangen eerlijk behartigd

Fijne en professionele no-nonsense aanpak

Deskundige vrouw en zeer prettig in de omgang

Beschrijf hier uitgebreider uw ervaring
Mijn ervaring is goed. Ze heeft ons goed begeleid en aan de verwachtingen voldaan. Prettig persoon en staat neutraal in het verhaal zonder te oordelen.

Kuima Mediation verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kuima Mediation heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2016

Kuima Mediation

Kuima Allround Mediation is gespecialiseerd in lastige situaties en weet mensen snel en vindingrijk 'on speaking terms' te krijgen. Ook al lijkt de oplossing ver te vinden, u komt eruit met Kuima.

Oude Oever, 1

7722VE Dalfsen

Prettig, kennis en resultaat

Cadot

Zonder Kuima was het een advocatenroute geworden.

Cornee Teitsma

Probeert altijd een oplossing te vinden

A & E

Prima begeleiding.

Nadine

Geeft rust en vertrouwen. Duidelijke uitleg en toont begrip en oplossingen.

Edwin

Netjes en goed geregeld