8.9 /10

checkbox96% beveelt Kunstgrasconcurrent aan!

Barry Budding

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kunstgras op rubbermatten besteld( volgens plaatje) We krijgen alleen rubbermatten. Dat was niet duidelijk dat het gras apart besteld moet

Netjes op tijd bezorgd

Antwoord Kunstgrasconcurrent

Beste Barry, Spijtig om te horen dat de bestelling niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Bij zowel onze valdempingsplaten als foam op rol hebben we in de productomschrijving zo duidelijk mogelijk vermeld dat de foto ter illustratie is en het kunstgras niet wordt meegeleverd. Dit staat als volgt aangegeven: "Dit product is alleen op 2 meter breed te bestellen! Het kunstgras op de foto wordt NIET meegeleverd met dit product." "Het kunstgras op de foto is ter illustratie. (Foto komt niet overeen met de werkelijke dikte)." We begrijpen dat dit wellicht niet voldoende opviel en zullen dit intern bespreken om te kijken of we de communicatie op de website verder kunnen verduidelijken. Mocht u nog verdere vragen hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Jamie

Benni

Duidelijke site, makkelijk te bestellen.

Prijs en levering

Frouke

Goede prijs, snel geleverd

raymond lafarre

Goede informatie, snelle levering, prima kwaliteit

Levering van kunstgras staaltjes om een juiste keuze te kunnen maken

Hanneke V

Super tevreden over de service! De samples waren de volgende dag al binnen. Van goedkoop tot duurder kunstgras en van laag tot hoog gras, alles zit in de doos. We hebben een offerte aangevraagd voor de Elan, en deze hebben wij binnen twee dagen ontvangen. De afspraak is inmiddels ook al ingepland! Echt een snelle en fijne ervaring.

Snelle levering, goede service, prijs/kwaliteitverhouding.

F Prins

Robert Kaczorowski

Een winkel die het aanbevelen waard is

Snelle verzending en goede kwaliteit

Fred Dijkstra

Ik heb de Kustgrasconcurent als een goed bedrijf ervaren. Snelle reactie, op tijd geleverd en prima kwaliteit!

Zie hierboven

SterSterSterLege sterLege ster

Al een week verder en nog niet afgeleverd

Goede site

Antwoord Kunstgrasconcurrent

Beste Amata, Vervelend om te horen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Uw pakket is verzonden en ligt vanaf 15-02 klaar voor u bij een afhaalpunt. Vermoedelijk heeft u hier een e-mail over ontvangen. Ik zal in de loop van de ochtend contact met u opnemen.

Koen Goossens

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie overzichtelijk en komen hun afspraken na

Mooie samples

Mark k

Top! Proefmonsters aangevraagd en mooi en snel binnen gekregen.

Duidelijk, snel, goede prijs/kwalitiet

Kunstgrasconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Kunstgrasconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 maart 2015

Kunstgrasconcurrent

Wij zijn dé kunstgras specialist met het mooiste kunstgras tegen de scherpste prijzen. Onze artikelen zijn veelzijdig te gebruiken. Wij hebben verschillende soorten kunstgras voor in de tuin, op het terras of balkon en in huis. Met ons kunstgras hoeft u niet langer te maaien, mesten of onkruid te plukken. Met weer en wind een prachtig gazon of balkon!

Vijzelweg 16

8243 PM Lelystad

Barry Budding

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Netjes op tijd bezorgd

Benni

Duidelijke site, makkelijk te bestellen.

Prijs en levering

Frouke

Goede prijs, snel geleverd

raymond lafarre

Goede informatie, snelle levering, prima kwaliteit

Levering van kunstgras staaltjes om een juiste keuze te kunnen maken

Hanneke V

Snelle levering, goede service, prijs/kwaliteitverhouding.

F Prins

Goede site

Koen Goossens

Mooie samples

Mark k

Top! Proefmonsters aangevraagd en mooi en snel binnen gekregen.

Duidelijk, snel, goede prijs/kwalitiet

Kunstgrasconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt: