Houria

Perfecte maakt en gemakelijk om uit te wassen.top!!! zeker nog een bestelling doen bij jullie.

Goede service

Goede ervaring en de bestelling was top.
De kussens passen prima.

Meeuwissen

Kussens op maat

Snelle levering en perfect op maat gemaakt. Heel tevreden!

Fam Mentink

Zitkussens voor onze zelfgemaakte loungebank

alleen maar lof! simpel te bestellen via de website, snel geleverd en gecommuniceerd en de kussens zijn perfect!

Kussen lounge hoek bank

Na kussens te hebben besteld met afwijkende maten werden we gebeld om te verifiëren of de maten kloppen. Hebben in het gesprek nog wat extra feedback gekregen. Wij zijn erg blij met het telefoontje... Na kussens te hebben besteld met afwijkende maten werden we gebeld om te verifiëren of de maten kloppen. Hebben in het gesprek nog wat extra feedback gekregen. Wij zijn erg blij met het telefoontje en de kussens. Geweldig! Een uitstekend adres voor kussens op maat. Prijs / kwaliteit verhouding is ook in orde.

Nathalie

Goede wegervaring, matige afwerking

Makkelijke site en qua prijs 1 van de interessantste op internet. Een groot rond kussen besteld: witte bekleding met bies in antraciet. Bij levering blijkt de stof door te schijnen waardoor je de... Makkelijke site en qua prijs 1 van de interessantste op internet. Een groot rond kussen besteld: witte bekleding met bies in antraciet. Bij levering blijkt de stof door te schijnen waardoor je de draden van de antraciete bies erg goed ziet. Voor een kussen van meer dan 400 euro had ik nettere afwerking en dikkere kwaliteit stof verwacht....

Reactie kussensopmaatkopen.nl:

U heeft gekozen voor een gebroken witte enn effen stof met een zwarte stoffen bies. Dat de vlag van de bies licht zichtbaar wordt door de stof heen is niet te voorkomen. Daarbij is onze... U heeft gekozen voor een gebroken witte enn effen stof met een zwarte stoffen bies. Dat de vlag van de bies licht zichtbaar wordt door de stof heen is niet te voorkomen. Daarbij is onze Primat-classic de lichtste stof. Inderdaad was het beter geweest een dikkere stof in deze kleur te nemen zodat doorschijnen niet mogelijk is.

Super resultaat, mega cool

een goede service, snelle en correcte levering

A.Raaijmakers

Sierkussen

Ik heb alles besteld gehad, prima gemaakt alleen verkeerde adres opgegeven door de afzender van kussen op maat waardoor alles enkele dagen later binnen kwam. Kan gebeuren geen probleem. Toen kussen... Ik heb alles besteld gehad, prima gemaakt alleen verkeerde adres opgegeven door de afzender van kussen op maat waardoor alles enkele dagen later binnen kwam. Kan gebeuren geen probleem. Toen kussen verkeerd geleverd, maat wel goed door gegeven. Klacht toen aanvaard en kussen terug gestuurd. Werd toen gelijk beloofd door al de omstandigheden ( levering te laat waardoor ik iemand hele dag voor niets thuis heb moeten laten zitten en daarop verkeerd geleverd kussen) dat ik een Sierkussen zou krijgen. Tot op heden niets ontvangen.

Marion Fransz

Goede service!

Mooie zitkussens voor een mooie prijs!

Husslage

Ook voor maatwerk het adres

Wij zijn werkelijk uitstekend geholpen met een 2-tal gebogen kussens voor een loungeset. Diverse leveranciers konden deze niet leveren. Direct een positieve persoonlijke response , uitstekend... Wij zijn werkelijk uitstekend geholpen met een 2-tal gebogen kussens voor een loungeset. Diverse leveranciers konden deze niet leveren. Direct een positieve persoonlijke response , uitstekend geholpen, snel en vakkundig. Zeer aan te bevelen ook voor lastige vormen.