Orhan P
- Verbeterpunten of tips
- -
- Sterke punten
- Snelle levering en duidelijke informatie
Top
Mooi product, goede prijs, supersnel geleverd
Goede prijs-kwaliteit en snelle service
Snel, klantvriendelijk en meedenkend
bestelling naar behoren uitgevoerd.
Top!
Uirstekend
Prima geregeld
top
Ik had een laadkabel nodig voor mijn hybride auto.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Top!
Goede kwaliteit
Laadkabelwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laadkabelwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Laadkabelwinkel.nl
Dommelhoefstraat 41
5613EL Eindhoven
Top
Mooi product, goede prijs, supersnel geleverd
Goede prijs-kwaliteit en snelle service
Snel, klantvriendelijk en meedenkend
bestelling naar behoren uitgevoerd.
Top!
Uirstekend
Prima geregeld
top
Ik had een laadkabel nodig voor mijn hybride auto.
Goede kwaliteit en snel geleverd. Top!
Goede kwaliteit
Laadkabelwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: