Paul S.
- Sterke punten
- Vlotte levering zoals gegeven bij bestelling.
Vlotte levering zoals gegeven bij bestelling.
Dat was goed , nu de 2e laadpaal . Ik had een vraag deze kon niet telefonisch beantwoord worden. Ik moest een storing Mail sturen . Over mijn probleem ( was eigenlijk geen probleem ) . Dat is gebeurt . Bijna het zelfde uur een reactie op mijn mail vraag ( probleem ?! ) later ook nog een uit gebreide uitleg over .: Ik had een knipperend blauw ledje . Dat was/is normaal. Gr. Bow Ebbers
Prima service, snelle levering
er is nog niets geleverd
Laadpaal 24 heeft mijn aanvraag heel snel in behandeling genomen en een vlotte levering. Ben wel van mening dat de verpakking wat kleiner kan. Ging om een Easee key die makkelijk in een enveloppe kon en met normale postbezorging mee had gekund.
zeer zeer slecht
Zeer slecht - melden ook niet wat ik al eerder geschreven heb
even zoeken
Netjes afgeleverd de vvolgende dag
Een heel erg goed bedrijf ik ben zeer tevreden want hij doet het goed want ik had hem gelijk gebruikt en 3 uren was mijn auto vol
Wallbox snel geleverd. Binnen het jaar defect. Het is enorm lastig om elektramat / laadpaal24 in beweging te krijgen om binnen de garantie periode het defect op te lossen.
De gehele klantreis en het navigeren op de site, maar overal de prettige klantenservice; hun assertiviteit in behulpzaam meedenken. Chapeau Laadpaal24!
Simpel bestellen
Grappig dat ik wordt gevraagd een review te geven als er na 1,5 week nog niet eens de moeite is genomen om een afspraak voor de installatie te maken of aan te geven wanneer er een afspraak wordt gemaakt!
Goede levering
Laadpaal24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laadpaal24 heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service, snelle levering