8.8 /10

checkbox98% beveelt Laadpaal24 aan!

Ab Scholten

Laadpaal 24 heeft mijn aanvraag heel snel in behandeling genomen en een vlotte levering. Ben wel van mening dat de verpakking wat kleiner kan. Ging om een Easee key die makkelijk in een enveloppe kon en met normale postbezorging mee had gekund.

julie

hebben ze niet

Antwoord Laadpaal24

Beste Julie, Bedankt voor je geduld en je review. We begrijpen dat de storing van je laadpaal voor ongemak heeft gezorgd, en daarvoor willen we onze excuses aanbieden. We hebben inmiddels contact met je opgenomen en een mogelijke oplossing voorgesteld die het probleem waarschijnlijk zal verhelpen. Het heeft wat langer geduurd omdat we moesten wachten op een antwoord van de serviceafdeling van de laadpaalleverancier. We doen ons best om je zo snel en goed mogelijk te helpen en waarderen je begrip. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Margret van Laadpaal24

Julie

Baldwin Stuvel

even zoeken

snelle levering

Kees Nieuwkoop

Netjes afgeleverd de vvolgende dag

robin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wallbox snel geleverd. Binnen het jaar defect. Het is enorm lastig om elektramat / laadpaal24 in beweging te krijgen om binnen de garantie periode het defect op te lossen.

Antwoord Laadpaal24

Beste Robin,   Bedankt voor het beoordelen van Laadpaal24. Wat vervelend om te horen dat je een storing ervaart met je laadpaal. We hebben ondertussen contact met elkaar gehad en zijn samen aan het zoeken naar een oplossing. Hopelijk duurt het nu niet te lang meer.   Mochten wij je nog ergens mee van dienst kunnen zijn, dan horen wij het graag en helpen wij je verder. Met vriendelijke groet,   Margret van Elektramat

bertil leuverman

Dave Collaris

SterSterLege sterLege sterLege ster

Grappig dat ik wordt gevraagd een review te geven als er na 1,5 week nog niet eens de moeite is genomen om een afspraak voor de installatie te maken of aan te geven wanneer er een afspraak wordt gemaakt!

Antwoord Laadpaal24

Beste Dave, Bedankt voor je review. We hebben contact met elkaar gehad en er voor gezorgd dat er een afspraak met je gemaakt is voor het plaatsen van de laadpaal. We wensen je veel veilige kilometers toe. Margret van Elektramat

Harry Lubbersen

levering

Nutte Hiemstra

prima bedrijf

JM vd LINDEN

Heldere en duidelijke telefonische uitleg van de aan te schaffen producten. Snelle en correcte levering van de producten

Xander

rob bosmans

0.5
helaas erg slecht

Laadpaal24 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Laadpaal24 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juli 2016

Laadpaal24

Bestel eenvoudig o.a. uw laadpaal en laadkabels bij DE onafhankelijke specialist, Laadpaal24.nl. Binnen 24u bezorgd! Ook totaalpakketten per automerk!

Het Poolman 15

7545 LX Enschede