Autosenzo Nieuwegein

Nette website, snelle levering. Prima!

snel

rm

Goeie ervaring

brede range artikelen in verschillende merken en daarnaast montage service voor realistische prijzen.

Holding Manders Lierop BV

Goed geholpen bij het uitzoeken van een product wat bij mij past

goede service snelle levering goede prijs

Theo

Uiteindelijk een goed werkend laadstation gekregen voor mijn Renault Zoe . Het eerste laadstation was defect en dit kon ook na telefonisch consult niet worden verholpen. Alhoewel ik hier niet blij... Uiteindelijk een goed werkend laadstation gekregen voor mijn Renault Zoe . Het eerste laadstation was defect en dit kon ook na telefonisch consult niet worden verholpen. Alhoewel ik hier niet blij mee was kan dat natuurlijk gebeuren. Het tweede laadstation werd zeer snel geleverd en het retourneren van het eerste laadstation werd logistiek snel opgepakt. Het tweede laadstation werkt perfect en is makkelijk aan te sluiten.

Fijne en overzichtelijke Website. Goede telefonische bereikbaarheid en technische hulp op afstand, Snelle logistieke afhandeling bi het verzenden en retourneren van producten. Sterke prijs... Fijne en overzichtelijke Website. Goede telefonische bereikbaarheid en technische hulp op afstand, Snelle logistieke afhandeling bi het verzenden en retourneren van producten. Sterke prijs kwaliteit verhouding

marten smidt

Aankoop laadpunt

goede levering, snel, goed ingepakt, duidelijik website

Robert

Selectie van een laadpaal via de website is niet eenvoudig, omdat begrippen als universeel niet consequent worden gebruikt. De telefonische toelichting was prima.
Het inschakelen van een...
Het inschakelen van een monteur ging wat lastiger. Er werd mij iemand toebedeeld die van ver moet komen en van tevoren allerlei vragen had die ik nu juist graag door de vakman zou laten beoordelen. Een mail hierover aan jullie is niet beantwoord.

Telefonische toelichting

Reactie Laadpaal24:

Beste Robert,
Bedankt voor uw review.
Vervelend dat u de website niet eenvoudig vond. Gelukkig bent u daarna wel goed geholpen door 1 van mijn collega's aan de telefoon.
Onze monteur...
Beste Robert,
Bedankt voor uw review.
Onze monteur kunnen we helaas niet van te voren langs laten komen. Daarom stelt hij wat vragen om de situatie goed in kaart te brengen. Wij kiezen ervoor om eigen monteurs te laten installeren. Dit zodat we zeker weten dat het altijd goed gebeurd en om gebreken te voorkomen in de toekomst. Daardoor woont de monteur dus niet altijd om de hoek en heeft hij wat vragen voor die langskomt om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.
Onze excuses als u dit als niet prettig heeft ervaren.
We hopen dat u alsnog veel comfort en gemak heeft van het laadstation.
Team Laadpaal24

Perfecte levering

Vragen worden adequaat beantwoord

Battioui

Super snel geleverd. Alles werkte prima!

De levering is echt top!

Powerline/ Bert Verbessem

Juist advies gekregen en dus onmiddellijk besteld. op 15 minuten geïnstalleerd

vooral de muurhouder om de kabel in te steek als je niet laad oogt zeer proper.
eventueel ook de kasten met een kabelstekker leveren voor zij die al een stopcontact hebben staan.

4Ratio

Duidelijke website + bestelprocedure.
Wel: aangegeven wordt dat als je voor een x tijdstip besteld dat dan binnen x periode geleverd wordt: dat was dus niet het geval.
Ook: bij een...
Duidelijke website + bestelprocedure.
Ook: bij een elektrisch apparaat dat op het lichtnet aangesloten wordt verwacht ik op z'n minst een instructie hoe de aardedraad van de aanvoer aangesloten moet worden (geen ongelukken gebeurd maar de uitgaande auto wilde wel laden maar de nieuwe niet en dat had met de aarde te maken, in het instructievel wordt niet aangegeven dat de aardedraad aangesloten moet worden en waar).

Reactie Laadpaal24:

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u tevreden bent over de website en bestelprocedure.
Helaas was er die dag iets uit voorraad gelopen waardoor het...
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review.
Goed om te horen dat u tevreden bent over de website en bestelprocedure.
Helaas was er die dag iets uit voorraad gelopen waardoor het laadstation 1 dag vertraagd was. Onze excuses voor de vertraging.
Wat betreft de installatie, normaal leveren wij standaard een installatiehandleiding bij de laadpalen. Deze is misschien bij u dan niet goed meegekomen of ergens verloren gegaan. Dat maakt het installeren van het laadstation misschien wel iets lastiger. Maar ik begrijp dat het uiteindelijk toch gelukt is.
Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn dan horen wij deze uiteraard graag.
Team Laadpaal24