Prima geholpen.

Zeer goede installateur. Product werkt prima.

www.fivari.be

Het bedrijf zorgt steeds, ook voor Belgische klanten, voor een zeer snelle levering. Daardoor kan ik mijn eigen voorraad beperken.
Bovendien heeft het zeerinteressante producten in het...
Bovendien heeft het zeerinteressante producten in het gamma.

Snelle levering.
Goede communicatie.

De klantendienst kent de technische specificaties van hun producten niet en geeft daadoor foutieve informatie over de installatie en aansluiting van het product. Heb op eigen risico het product... De klantendienst kent de technische specificaties van hun producten niet en geeft daadoor foutieve informatie over de installatie en aansluiting van het product. Heb op eigen risico het product anders moeten aansluiten. Ik heb dit via chat meegedeeld maar er kwam geen reactie !

Neen

Reactie Laadpaal24:

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review,
Bij al onze producten zitten er standaard handleidingen. Wellicht is deze bij u niet meegeleverd.
Zou u contact met ons kunnen opnemen? Dan...
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review,
Zou u contact met ons kunnen opnemen? Dan kunnen we kijken waar dit is misgegaan en het met u even op te lossen.
Excuses voor de onduidelijkheid van de installatie.
Team Laadpaal24

MPS C

Goede prijs en perfecte kwaliteit. Volledig tevreden!

Snel en scherpe prijzen.

Hans Bonants Auto bedrijf van Haren

Zeer goede levering en goede voorraad

corecte afhandeling

PRIMA, IK KON HET GEWENSTE PRODUCT OP DE WEBSITE EVEN NIET VINDEN MAAR VIA EEN CAHTSESSIE WAS DAT SNEL OPGELOST. NA BESTELLING VLOT GELEVERD.

GOEDE PRODUCTEN, GOEDE CHATFUNCTIE, VLOTTE LEVERING

Peter van de vorle

Snelle levering complete instructie

prijs was zeer bepalend

Gevonden via internet, 2 laad units aangeschaft tbv hybride auto, gunstige prijs kwaliteit verhouding.
Alleen de meerprijs voor de langere versie van de laadaansluiting is niet in verhouding met de meer geleverde kabel.

Snelle levering, goede en deskundige service afdeling

Fijn bedrijf,geen gedoe

snel bestellen

JW Oosthoek / Wizak

Ik heb een laadstation24 aangeschaft en naar aanleiding van een storing daar onlangs nader contact over gehad

snelle reactie op vragen, servicegericht een op een prettige manier meedenken