R.M. van Dam

Goede informatie op de website en snelle levering. Producten zijn uitstekend geprijsd.

Informatie, prijzen en levering

Jacco

Vlotte levering, goed product voor een nette prijs

Zie hierboven

P. Vergouwen

De manier waarop Wessel afgelopen vrijdag de installatie van mijn Elvi wallbox namens De Jong verzorgde heb ik zeer gewaardeerd. Duidelijke uitleg, correct, beleefd. Ontzorgen zit hem in het bloed.... De manier waarop Wessel afgelopen vrijdag de installatie van mijn Elvi wallbox namens De Jong verzorgde heb ik zeer gewaardeerd. Duidelijke uitleg, correct, beleefd. Ontzorgen zit hem in het bloed. Ook in het voortraject heeft Martijn van Laadpaal 24 zeer accuraat en volledig geantwoord op de vragen die ik had. Dat heeft er toe geleid dat het een eenvoudige keuze was om met Laadpaal 24 in zee te gaan en de installatie aan installatiepartner De Jong te gunnen. Met zekerheid beveel ik de combinatie Laadpaal 24 / De Jong graag aan bij mijn vrienden.

Accuratesse, snelheid, betrouwbaarheid, ontzorgen, duidelijkheid, beleefdheid.

Van Den Brink.

Het was een snelle levering, dat was heel fijn.

Hij ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Timmer

Geweldig, niets aan te voegen !

Snel offerte uitbrengen, laadpunt binnen 5 dagen geleverd en via laadpaal24 gecontracteerde installateur alles zeer vlot en netjes geinstalleerd.

Koster Elektrotechniek BV

Arjan

Snelle levering van goeie spullen

Koen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service

Dave Loman / Verkade Maaltijdservice

Prima bedrijf en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Duidelijke website en zeer snel geleverd!

M.G. Meijer

Prima voorlichting aan de telefoon voor de mogelijkheid is de toekomst een laadpaal te plaatsen bij ons vakantie chalet

Goede prijs en duidelijke voorlichting