E.W.W.

Positief, snel antwoord en snelle levering

Antwoorden op vragen erg snel en deskundig beantwoord.

Herman

Prima bedrijf duidelijk en snel

snelle levering snelle antwoorden op vragen

Sjoerd

Prima laadunit van goede kwaliteit! Beschrijving (evhub) kan misschien beter het instellen van de oplaad mogelijkheden staat niet beschreven. Maar naar een bericht sturen gelijk een duidelijk... Prima laadunit van goede kwaliteit! Beschrijving (evhub) kan misschien beter het instellen van de oplaad mogelijkheden staat niet beschreven. Maar naar een bericht sturen gelijk een duidelijk antwoord.

Goede communicatie, snelle service

Jan Wagemans Beheer BV

Laadpaal voor 2 weken terug besteld, verkeerde adressering ( mijn Schuld) nog steeds niet geleverd

overzichtelijk

Rob Maar

Uitstekend, zeer goede antwoord op mijn vragen, waardoor ik een goede keuze heb kunnen maken

Snelle levering, duidelijke website, informatie bij pakket / laadpaal is van hoog niveau

Karel Sieben

Ik heb Laadpaal.nl benaderd voor een offerte van een laadpaal. Na telefonisch contact heb de online tool gebruikt voor de aanvraag en dat was redelijk simpel. Daarna ben ik gebeld om de offerte op... Ik heb Laadpaal.nl benaderd voor een offerte van een laadpaal. Na telefonisch contact heb de online tool gebruikt voor de aanvraag en dat was redelijk simpel. Daarna ben ik gebeld om de offerte op maat te maken. Na betaling zijn de spullen de andere al geleverd.
Na 3 dagen een mail ontvangen voor de installatie, die 3 dagen erna kon gebeuren. De installatie is ook prima verlopen.

Online offerte-aanvraag.
Direct contact om de offerte op maat te maken.
Snelheid waarmee alles is verlopen

Adviesgroep Bohnenn B.V.

Goede informatie gekregen. Alleen de KIa Niro PHEV moet nog bij KIa geplaatst worden voor model laadpaal

duidelijk en betaalbaar. Product is sterk verbeterd t.o.v. 2016.

Jan Ewals

Snel en effectief

Razendsnelle levering, bruikbare suggesties voor randapparatuur, juiste prijs/kwaliteitverhouding

William

Duidelijke uitleg, snelle en complete levering

Behalve de vlotte levering, was ook de telefonische ondersteuning erg prettig.

van Herpen Services

Matig