Weten waar ze over praten en zijn zeer snel ter plaatse indien nodig en verhelpen in mijn geval meteen het probleem. Top werk!!
Hidde
Reageerde snel. En heeft de schade aan het dak netjes opgelost.
Boomsma
Vernieuwen dakbedekking na stormschade. Snelle reactie na contact en zorg voor noodreparatie. Betrouwbaar goede kwaliteit en prima service.
Jolanda
Lekkage op het dak
Een schitterend nieuw dak op mijn schuur geplaatst.
Patrik
Een vakman die ook daadwerkelijk zijn afspraken nakomt . Top
Judith
Meneer Laban is snel gekomen en is een vriendelijke ondernemer die normale prijzen vraagt (en dan ook nog even een kapotte dakpan op de grond opruimt). Er was een dakpan van het dak gevallen en...Meneer Laban is snel gekomen en is een vriendelijke ondernemer die normale prijzen vraagt (en dan ook nog even een kapotte dakpan op de grond opruimt). Er was een dakpan van het dak gevallen en sommige andere dakpannen vertoonden een barst die zijn ook meteen vervangen.
Nadat ik dit bedrijf heb ingeschakeld, heb ik geen last meer gehad van lekkages. De afwerking is erg netjes gedaan. Daarnaast vond ik dat Kobus erg kundig was tijdens het uitvoeren van zijn werk.
Brasser Wassenaar
Keurig op tijd, vakkundig en goed praktisch: denkt mee en luistert goed