Frits2Move
- 4
- Sterke punten
- overzichtelijk
goede ervaring
Snelle afhandeling, prima assortiment.
Goede producten netjes verpakt en snel geleverd , leuk een gratis sample erbij !
Op 3 april een bestelling geplaatst en op 9 april gebeld waar mijn bestelling bleef. Aardige mensen, maar nu heb ik mijn bestelling 2 x ontvangen en maar 1 x betaald. Wat nu?
Betrouwbaar
Zeer snelle goede afhandeling van de order
Prima snelle levering
Snelle en goede levering. Goede producten.
Top
Ik ben positief, snelle levering!
Heel goed.
Snelle levering en de gratis extras zijn leuk.
Goede ervaring, snelle service
Snelle levering Maar duur
Fijne winkel snelle levering
Labanne-webshop.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Labanne-webshop.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Labanne-webshop.com
Houtkampstraat 33
7001 ED Doetinchem
goede ervaring
Snelle afhandeling, prima assortiment.
Betrouwbaar
Zeer snelle goede afhandeling van de order
Prima snelle levering
Snelle en goede levering. Goede producten.
Top
Ik ben positief, snelle levering!
Heel goed.
Snelle levering en de gratis extras zijn leuk.
Goede ervaring, snelle service
Snelle levering Maar duur