ion Trading - J.T. van Gils
99% beveelt Laboratorium Apparatuur aan!
goed
Snelle service, korte lijnen.
Altijd goede service en bereidt om de klant echt te helpen
het duurt lang voor een apparaat terug is uit reparatie. Dit is telefonisch met hen besproken
Precisiebalans gekocht. Wel wat prijziger dan de goedkope rommel maar van goede kwaliteit.
prima
Levering en installatie dik in orde.
goed, alleen de layout van de website is in Safari soms niet heel 'netjes'
goede informatie voorziening, deskundigheid en bereikbaarheid heb ik niet "gebruikt" dus kan ik niet beoordelen, dus 3
Positief
Postitief
Behulpzaam en ze hebben echt alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.
Laboratorium Apparatuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laboratorium Apparatuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Laboratorium Apparatuur
Pascallaan 9
8218 NJ Lelystad
goed
Snelle service, korte lijnen.
Altijd goede service en bereidt om de klant echt te helpen
prima
Levering en installatie dik in orde.
goed, alleen de layout van de website is in Safari soms niet heel 'netjes'
Positief
Postitief
Behulpzaam en ze hebben echt alle tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden.
Laboratorium Apparatuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Laboratorium Apparatuur