Tamara
Leuk, interessant en fijn
Super leuk! Wilma is een gezellige en lieve vrouw! Je voelt je snel comfortabel bij haar, en ze staat open voor welke vraag dan ook. Zeker een aanrader!
Super!! Wilma is een super leuke lieve vrouw! Waar je je snel comfortabel bij voelt en dus super toegankelijk is met vragen!
Heel erg leuk en leerzaam! Wilma legde alles super goed uit en was niet bang om met je te praten over eigen ervaringen!
Al meerdere party’s gehad door wilma ! Elke keer als ik en mijn vriendinnen een party organiseren willen we allemaal bij wilma ! Vind het altijd super gezellig en echt mega leuk om te doen echt een aanrader !
Afgelopen week weer een ladies night gehad met consulente Wilma. Wilma heeft bij ons al meerdere keren de ladies night gedaan en is altijd super goed op de hoogte van alle toys. Ze weet precies te vertellen wat voor wie aan te raden is en is hierbij altijd even eerlijk. Er hangt altijd een super gezellige en vooral open sfeer wat er voor zorgt dat iedereen enthousiast en tevreden naar huis gaat. Het was weer een topdag!
Heel erg leuk, de party met An was zeer aangenaam, gezellig, heel fijn opgebouwd.
Super! An was fantastisch en begripvol. Ze was beter voorbereid dan Zoë, en deed de uitleg veel beter. Mega blij met de last-minute verandering
Heel erg gezellig! Enthousiaste en spontane consulente. Als gastvrouw fijn persoonlijk contact vooraf en tijdens de party gehad.
Wilma heeft op een enthousiaste, toegankelijke, fijne en gezellige manier verteld over alles en maakte de avond voor ons zowel heel gezellig als leerzaam en comfortabel!
Ontspannen en gezellig, melissa heeft het top georganiseerd
Top
Heel positieve ervaring, veel bijgeleerd, goede en enthousiaste uitleg, eerlijk ook en iedereen kon zijn ding vertellen in een luchtige sfeer
Mijn 4e party beleeft bij ladies night. 4 party's met 3 verschillende consulenten. De laatste boekte mijn vriendin bij Melissa B. Tot nu toe de leukste en enthousiaste consulenten! Er is ruimte voor persoonlijke ervaringen waar niks te gek is. en alles word met veel enthousiasme en humor verteld. Niks een saaie party! ✨️
Enorm gezellig
Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ontspannen en gezellig, melissa heeft het top georganiseerd