Sandra van den broeck
Super
Super gezellig en heel leerrijk!
Super gezellig met een vriendelijke host Jody! Heel laagdrempelig!
goed
Heel Leuk
Gezellig en ontluikend
Was heel gezellig!
Super geslaagd
Super leuk en leerzaam
Leuk, met humor en leerzaam
Het was echt super leuk en gezellig! Heel veel van lizet geleerd! Zou het iedereen aanraden!
Super leuk!
Zeer geslaagd met Wilma
Fantastich! Wat was dit ontzettend leuk, zeer leerzaam en alles behalve ordinair. (Ver)Wendy bedankt!
Ladiesnight.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ladiesnight.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super
Super gezellig en heel leerrijk!
Super gezellig met een vriendelijke host Jody! Heel laagdrempelig!
goed
Heel Leuk