Sofie

Super leuke en leerzame avond gehad, met dank aan consulente Britt! Ze legt alles goed uit en niet geheel onbelangrijk, hebben we ook kunnen lachen met zijn alle.

Moniek Kuipers

Ik ging zonder verwachtingen naar een ladies night van Angelique Roose. Heb al behoorlijk veel toys, dus verwachtte er niet teveel van. Avond bleek super. Perfecte afwisseling van informatie krijgen... Ik ging zonder verwachtingen naar een ladies night van Angelique Roose. Heb al behoorlijk veel toys, dus verwachtte er niet teveel van. Avond bleek super. Perfecte afwisseling van informatie krijgen en leuke spelletjes. Angelique heeft veel kennis en aan het eind van de avond had ik toch met een paar verrassende leuke aankopen. Bedankt Angelique! Echt n vakvrouw met kennis van zaken, die goed persoonlijk advies heeft gegeven. De toys zijn ook top! Ik ben volgende keer graag weer van de partij.

Sarah

Weer een fijne ladiesnight gehad onder leiding van Marleen Broks.

K Brouwer

Angelique Roose was echt een geweldige consulent. Veel kennis maar vooral veel lol gehad. Nog wekelijks plezier van de ladiesnight

Kristel Brouwer

1 en al hoogtepunt

Alisha Boee

Ik had vandaag (3-2-24) een party van Janine ik vond het super gezellig en ze legte goed uit! Ze is een super vriendelijke vrouw

Lotte

De Ladies Night met Lynn Keijzer was super leerzaam en gezellig. Ze vertelt op een fijne en open manier en brengt een leuke sfeer. Top avond!