Henriët Stummel

Sharon Panders heeft gezorgd voor een super leuke avond. Ontzettend leuke vrouw die alles super goed uitlegde, ook met een stukje humor.

Tessa

Heel leuk! Vooral grappig. Esther was overzichtelijk en wist letterlijk elk speeltje uit haar hoofd. Ook een kunst!

Nancy

Heel leuk georganiseerd door Esther W.

Bodé

We hebben een super leuke en ondeugende avond beleefd met consulente Esther W.

Tanisha

Heel leuk! Echt veel plezier gehad tijdens de ladies night. Wij hadden Esther W in de avond en zij heeft het super leuk aangepakt, waarbij ieder ook de tijd had om alles te bekijken.

Stéphanie

Super leuk, ontspannen, gezellig. Esther W legt alles duidelijk uit en maakt er een ontspannen avond van.

Samara

Gezellig avond met de meiden! (Topp) Met Esther

Morren

Gezellig, leuk, leerzaam en interessant

Demi

Hele fijne uitleg en leuke avond door Lynn Keijzer!

Tosca

We hebben een levendige bijzondere avond gebracht. Onze consulente, Lynn Keijzer, stemde de party af op waar de interesse van de groep lag, waarbij er tijdens individuele een-op-een momentjes ruimte... We hebben een levendige bijzondere avond gebracht. Onze consulente, Lynn Keijzer, stemde de party af op waar de interesse van de groep lag, waarbij er tijdens individuele een-op-een momentjes ruimte was voor vragen en advies. Aan te raden en ik ga zeker voor de herhaling!