Piet

Niet goed

Reactie Laimböck Handschoenen:

Beste Piet,
Beste Piet,
Uit de review blijkt dat de service van ons bedrijf tekort geschoten is. Helaas is uit de gemaakte opmerking niet af te leiden wat er niet goed is gegaan. Wij hebben meerdere malen verzocht om een toelichting hierop te geven maar daar is tot op heden nog geen reactie op gekomen. Op moment dat wij weten waar wij steken hebben laten vallen of dat er iets schort aan de kwaliteit van de geleverde handschoenen kunnen wij dat altijd proberen op te lossen. We vernemen dan ook graag nog een reactie.

Leny Mommers

Uitstekend

Keurig netjes en zeer vriendelijk.En al het pakketje thuis krijgt is het net een cadeautje als je het uitpakt met allerlei handige dingetjes extra

Anna Miedema-van Tuinen

Betrouwbaar, snel en sympathiek

Zeer tevreden over de katoenen handschoenen

A.O.M. GOUNDANI

Buitengewoon prettig! snelle beantwoording van mails, mooie website, goede service EN mooie handschoenen van prima kwaliteit, mijn oudste paar is meer dan 10 jaar oud en ziet er nog mooi uit

Tom

Snel en netjes geleverd