8.8 /10

checkbox94% beveelt Laminaat.nl aan!

Indy

Perfect

Ruben Lucas

Top

Behulpzaam klantenservice en degelijk product

Harry Jansen

Bestelling netjes geleverd en ook snel geleverd!

Overzichtelijk website nette prijzen

Bvdl montage

Goeie service en persoonlijk contact

Goeie service en persoonlijk contact mooi assortiment op de webwinkel

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Geweldig om te horen dat u onze service, persoonlijk contact, en ons assortiment waardeert. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Delano

White eiken laminaat , fijn product en fijn om te leggen !

Snelle en strakke levering

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw geweldige beoordeling, Delano! Fantastisch om te horen dat u tevreden bent met het white eiken laminaat en de snelle levering. Veel plezier met uw nieuwe vloer, en we helpen u graag weer in de toekomst!

Jan

SterSterSterSterLege ster

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar kon het toch nog op tijd op komen halen !

Goede service

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw feedback, Jan! Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en dat u uw bestelling op tijd kon ophalen. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling, en we staan graag weer voor u klaar!

Mehmet Yildiz

Top dienst

Alles zoals afgesproken

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw fantastische beoordeling, Mehmet! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling. Tot de volgende keer!

A.Stehouwer

Snelle levering.

Opvallende punten bij laminaat.nl?
Geen opvallende punten echter wel een tip aan de transporteur. Pallets retour nemen omdat niemand plek heeft om een pallet op te slaan of te transporteren naar een afvalverwerker.

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw positieve beoordeling en de waardevolle tip, A. Stehouwer! We begrijpen uw feedback over de pallets en zullen dit bespreken met onze transportpartner om onze service nog beter te maken. Fijn dat u ons aanbeveelt, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Frank Biesters

Bestelling was niet op tijd op de afgesproken locatie. Dit werd opgelost door het kosteloos op te sturen. Super service.

Opvallende punten bij laminaat.nl?
Snelle reactie, vriendelijk en goede service.

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw geweldige beoordeling, Frank! We zijn blij dat we het naar uw tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u onze service waardeert. Uw positieve woorden motiveren ons enorm. We staan graag weer voor u klaar!

Thea duenk

Werkt direct

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling, Thea! Fijn om te horen dat u tevreden bent en alles naar wens verloopt. We waarderen uw aanbeveling en staan altijd voor u klaar!

Daniil

Goed bedrijf en houdt aan afspraken

Prijs Kwaliteit verhouding

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw fantastische beoordeling, Daniil! Geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze prijs-kwaliteitverhouding en dat we aan onze afspraken voldoen. We waarderen uw aanbeveling en zien u graag terug!

De Smedt Mike

SterSterSterSterLege ster

Super, duidelijke site. Stel je een vraag, heb je de volgende dag een antwoord terug.

Opvallende punten bij laminaat.nl?
Levering kan wel beter gecommuniceerd worden. 1 dag op voorhand een mail gekregen om te zeggen dat ze morgen komen.

Antwoord Laminaat.nl

Bedankt voor uw feedback en uw positieve woorden over onze site en service! We nemen uw opmerking over de communicatie rondom de levering serieus en zullen dit meenemen om onze service verder te verbeteren. Fijn dat u ons aanbeveelt, en we staan graag weer voor u klaar!

Geantwoord op

Laminaat.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Laminaat.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 13 november 2014

Laminaat.nl

Op laminaat.nl vind je een overzicht van de mooiste vloeren van deze tijd en dat alles tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Of je nou wat meer of wat minder aan je vloer wilt uitgeven, bij laminaat.nl kun je voor de beste kwaliteit altijd terecht! Laminaat.nl is onderdeel van Laminaat.nl B.V.

De Run 5136

5503LV Veldhoven

Indy

Perfect

Ruben Lucas

Top

Behulpzaam klantenservice en degelijk product

Harry Jansen

Bestelling netjes geleverd en ook snel geleverd!

Overzichtelijk website nette prijzen

Bvdl montage

Goeie service en persoonlijk contact

Goeie service en persoonlijk contact mooi assortiment op de webwinkel

Delano

White eiken laminaat , fijn product en fijn om te leggen !

Snelle en strakke levering

A.Stehouwer

Snelle levering.

Frank Biesters

Opvallende punten bij laminaat.nl?
Snelle reactie, vriendelijk en goede service.

Thea duenk

Werkt direct