Ria Jansen
Goed, alleen via scoupy gekocht en niet geregistreerd
Ik heb de lampen binnen een week ontvangen. Ik ben er heel blij mee. Ze zijn makkelijk te monteren.
heel goed
Perfect
lamp gekocht
Precies wat ik zocht!
Superfast, Supergood, Superdeal!
Een uitstekende bezorging de volgende dag en een hoge korting op de moderne strakke bureaulamp welke van een heel solide kwaliteit is, ben tevreden.
positief
snelle levering van het product
Ptima
Prima site en mooi product ontvangen en na beschadiging in no time opgelost, daar worden we blij van. DHL stond wel voor de deur zonder bericht. Mar we zijn heel blij met onze gekochte lampen
Gebeld door lampen concurrent ivm een klacht . Ze hebben beloofd om het op te lossen. Als dit gebeurt dan ben ik zeer tevreden. Daarom volop sterren gegeven.😃😃
Staande lamp gekocht.
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent