De prachtige leeslamp werd ongelofelijk goed verpakt en binnen no-time geleverd! Waar voor onze dank!
marco van Schoonhoven
(Bewerkt)
Berndien
Snelle en correcte service en erg blij met de mooie tafellamp.
Th Blackstone
De lamp die ik had besteld bleek nog mooier te zijn dan op de internet pagina. Ik zou de lampenconcurrent wel willen vragen om wat meer over de verpakking na te denken. Dat was me 'n geworstel! Zo'n...De lamp die ik had besteld bleek nog mooier te zijn dan op de internet pagina. Ik zou de lampenconcurrent wel willen vragen om wat meer over de verpakking na te denken. Dat was me 'n geworstel! Zo'n overdreven aan alle kanten dichtgeplakte en vastgeniete kartonverpakking is in feite gevaarlijk want op het laatst wordt je zo ongeduldig dat je met scherpe messen en ander gereedschap steeds onvoorzichtiger wordt en de kans op een slagaderlijke bloeding dus steeds groter! De 5 sterren zijn dan ook alleen voor de lamp!
C.T. Ten Zijthoff-Hoogstrate
Fantastische service
Janneke de Jonge
Prima keuze, mooie lampen. En...heel belangrijk: goed advies toen ik belde voor extra info!
Dina Wolthuis
Jutta Block-Stübig
Leuke producten, mooie lampen moesten alleen nieuwe dimmer aanschaffen
Jose van Ormondt
Lamp werd netjes verpakt afgeleverd. Helaas dimmen de ledlampen niet met de bijgeleverde dimmer.
Hendriks
In 2022 al onze lampen gekocht bij de Lampen concurrent met toen al een perfecte voorlichtingen. Men nam alle tijd voor ons. Afgelopen jaar nog eens 13 led lampjes van 1w, waarvan er al gauw een... In 2022 al onze lampen gekocht bij de Lampen concurrent met toen al een perfecte voorlichtingen. Men nam alle tijd voor ons. Afgelopen jaar nog eens 13 led lampjes van 1w, waarvan er al gauw een van kapot ging. Terug naar de winkel kreeg gelijk een nieuw lampje mee van 1,5 w.om te proberen. Het verschil van lummen was te groot en op advies kon ik alle 13 lampjes omruilen voor 1,5 w, omdat de 1w led lampjes niet meer te koop waren en dat allemaal met een glimlach. Super bedankt en ik ben een vaste klant geworden. Waar vindt je een winkel met zo'n service? Niet in Delft e.o, maar wel in Naaldwijk.