William
Goed, snelle levering
Prima, snelle levering, artikel uitstekend verpakt.
Zeer correct en snel behandeld en geleverd.
Eerst in de winkel geweest n.a.v. verschillende vloerlampen die ik op de website had gezien. Uiteindelijk zag ik toch een andere lamp. Kreeg goed advies van een medewerker (had foto’s laten zien). Thuis nog even gecheckt en inderdaad deze laatste lamp via de webshop aangeschaft. Goed advies en goede beslissing. De lamp werd snel en zeer goed verpakt geleverd. Alleen nog even snel in elkaar schroeven en klaar voor gebruik. Dus top!
Prima, duidelijke communicatie, snelle levering.
Hier de leeslamp gevonden die ik nodig had. Niet opvallend (brons), niet de goedkoopste, maar met regelbare lichtsterkte van zwak tot zeeer helder. Voldoende verstelmogelijkheden. Neemt weinig ruimte in.
Mooi product snel en goed geleverd
Super service
het was mijn eerste bestelling, en ik ben zeer tevreden met de snelheid van levering in prima staat van verpakking.
Heel erg tevreden met de lamp. Deze was super goed verpakt.
Goed, echter bestelde lamp geen CE keurmerk en niet geaard dat is niet volgens de richtlijnen
Goed hoor
Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampenconcurrent
Hovenierstraat 120A,
2671 DB Naaldwijk
Goed, snelle levering
Prima, snelle levering, artikel uitstekend verpakt.
Zeer correct en snel behandeld en geleverd.
Prima, duidelijke communicatie, snelle levering.
Mooi product snel en goed geleverd
Super service
Heel erg tevreden met de lamp. Deze was super goed verpakt.
Goed hoor
Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt: