9.1 /10

checkbox98% beveelt Lampenconcurrent aan!

A Vlonk

SterSterSterHalve sterLege ster

Goede communicatie

Peggy Jongen

Snelle, zeer goed ingepakte levering van prachtige Oosterse mozaïek plafondlamp Flower Design multi colour Ø25cm + supervriendelijke klantenservice! Bedankt : )

Bianca Boshuizen

SterSterSterSterLege ster

Wim Vandepoel

Correct en snelle levering

Bianca

Goede ervaring met Lampenconcurrent! Lamp is een paar keer buitenzijde doos beschadigd aangekomen. Gebeld en gemaild en vriendelijk contact gehad. Nieuwe lamp persoonlijk gebracht ondanks dat de straat hier open lag. Chapeau!! Blij met onze lamp. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Louis O.

Had vragen en telefonisch contact opgenomen. Zij blijken volt bereikbaar! Had een aantal vragen die uitgezocht moesten worden. Binnen een paar uur een duidelijk bericht met ingekleurde foto ter verduidelijking. Bij het bespreken vertelde men al dat niet alles op voorraad was en dat de levertijd met 1 of 2 dagen langer zou worden. Bleek uiteindelijk 1 dag. Dit is service!! Lampen waren degelijk verpakt en voldoen 100 % aan onze verwachting. Prima bedrijf!

Jan Creupelant

Sipper

Den Ouden

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Onbereikbaar per mail, telefoon én contactformulier. Kan mijn bestelling zo niet retourneren!

Antwoord Lampenconcurrent

Beste, Mailtje gemist, excuus. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar. Echter een enkele keer kunnen we niet opnemen door de drukte. Retour etiket is gemaild. Vriendelijke groet, Sander Luijpers

Marc Simonet

Perfection service.Snelle levering

Ruth Van Oort

Bij ontvangst van mijn bestellingen was er schade. Na een prettig telefonisch contact is dit binnen een paar dagen opgelost en heb ik nieuwe onderdelen ontvangen zonder dat ik heb hoeven bewijzen dat ik schade had.

Wim Kruijk

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De bestelling is correct geleverd, maar waarom zo n relatief grote doos? 4 lampjes besteld. De eerste was na één dag al stuk. Merkwaardig! De tweede werkt nog steeds. Derde en vierde nog niet getest/ gemonteerd. Hoge verzendkosten!

Antwoord Lampenconcurrent

Beste, Bedankt voor de review. We hebben u naar aanleiding hiervan direct een nieuw lampje gestuurd. Vriendelijke groet, Sander Luijpers - Lampenconcurrent

M van der Wel

top

Natascha Metselaar

Prima en snelle levering en zeer goed verpakt

Myriam Mooren

Heel goed

Drago Bosnjak

Die zijn goed

Lampenconcurrent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lampenconcurrent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 14 september 2018

Lampenconcurrent

Lampenconcurrent heeft een ruim assortiment verlichting en lampen die u online kunt kopen, of in het echt kunt komen bewonderen. Van design verlichting tot industriële, of landelijke lampen.

Hovenierstraat 120A,

2671 DB Naaldwijk