Danny Malfait
- Product of service:
- Hanglamp
Levering niet conform afspraak
De geleverde lampenkap bleek niet te passen op de voet. Teruggestuurd en binnen 48 uur geld retour. Perfecte service.
Zeer betrouwbaar
Prima verpakt en op tijd geleverd
Mooie lamp, goed verpakt geleverd
Goede service, snelle levering en nette prijs.
Verrast door de supersnelle terug betaling nadat we een lamp retourneerden. Twee dagen nadat we het pak afgaven op het Postagentschap stond het aankoopbedrag al op onze rekening!
prima
Lamp
Uitstekend. Snelle levering, artikelen goed verpakt.
Heel goed. Communicatie heel netjes.
Een erg behulpzaam bedrijf, telefonisch super goed geholpen over welke maat lampen het mooiste staan in mijn huidige lampen. Ze denken goed mee en geven passend advies. Erg blij mee
Lampenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
Levering niet conform afspraak
Zeer betrouwbaar
Prima verpakt en op tijd geleverd
Mooie lamp, goed verpakt geleverd
Goede service, snelle levering en nette prijs.
prima
Lamp
Uitstekend. Snelle levering, artikelen goed verpakt.
Heel goed. Communicatie heel netjes.
Lampenhuis heeft de volgende resultaten bereikt: