I Roose
- Geen
- Product of service:
- Lampen
werd netje op de hoogte gehouden van product
Heb gebeld wanneer pakket zou komen en ben uitstekend te woord gestaan en vlg dag was het in huis.
Levert niet tijdig, communicatie daarover gebrekkig. Daarna contact gezocht met ons per mail en de situatie uitgelegd en opgelost. Juiste wijze van oplossen aangeboden.
Correcte en nette service na fout van de transporteur.
Goede ervaring, lampen zijn zoals op de foto, levering was later, na contact klantenservice toch snel op gestuurd.
Led lampen besteld
fast delivery, good products
Prima en snel
Website is duidelijk
Makkelijk bestellen netjes contact over de bezorging
op jullie site staat: voor 14:00 uur besteld de volgende dag in huis. Pas na de bestelling geven jullie aan dat het druk is en dat de bestelling mogelijk later komt. Niet zo fijn!!
Prima service
Lampenlichthandel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampenlichthandel heeft de volgende resultaten bereikt:
werd netje op de hoogte gehouden van product
Correcte en nette service na fout van de transporteur.
Led lampen besteld
fast delivery, good products