Tja Fokker

Goede service

Op het moment geen

I.D. Schmidt

Mooie kwaliteit en snelle levering voor maatwerk

Martine Bellaert

Zeer ruim assortiment lampenkappen, levertijd wordt gerespecteerd, zeer goede communicatie

Misschien tips hoe lampenkap kiezen in functie van voet

R. Muns

Helemaal goed!

Ik ken er geen

Frank Bruyndonckx

Slechte ervaring. Zeer onprofessionele afwerking; zowel de onder- als bovenzijde van de lampenkamp zit vol lijmresten die zichtbaar zijn als de lamp brandt. (grijze lijm op een crèmekleurige kap)!!!

Spendeer meer tijd aan de afwerking of begeleiding van je personeel

Eric Staelens

Eerder al besteld. Snelle levering, goede kwaliteit

SB

Snelle levering. Helaas géén schroeven of beugels bijgeleverd bij de bestelde kapstok. Dat vind ik wel echt een minpunt.

Montage instructies en montage materiaal meeleveren.

Reactie Lampentoppers.nl:

Beste Sharita Bidjai,
Beste Sharita Bidjai,
Goed om te horen dat de kapstok snel is geleverd. Op de website bij dit product wordt wel duidelijk aangegeven dat er geen bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Dit heeft ook een reden, als de kapstok op een gipsmuur geplaats wordt dan heeft deze ander bevestigingsmateriaal nodig dan op bijvoorbeeld een betonen muur.
Wij wensen u veel plezier met deze prachtige kapstok.
Mvg,
Team Lampentoppers.nl

Arend Schuurman

Korrekt behandeld.

Kleur kaart op telf .verschil t.o.z. levering.(blijft moeilijk)

Daphne Overzier

Helaas bleek de lamp beschadigd bij ontvangst en hebben wij deze retour gestuurd.

Beter verpakken van de lampen, schroeven niet in een dun zakje bij de lamp verpakken.

Joke Govers

Ik ben heel tevreden