Els Vlake

Tot nu toe nog niks ontvangen

Beter postorderbedrijf?

Prima gelmaakt

Petra Goddijn

Meedenken!

Ben Klaassens

Ik heb mijn lampenkap kunnen kiezen uit de ruime keuze aan maten, materialen en kleuren. Helaas toen de kap werd bezorgd heeft deze het transport niet overleefd. Grote teleurstelling. Contact... Ik heb mijn lampenkap kunnen kiezen uit de ruime keuze aan maten, materialen en kleuren. Helaas toen de kap werd bezorgd heeft deze het transport niet overleefd. Grote teleurstelling. Contact opgenomen met Lampentoppers. Binnen een halve dag was mijn probleem door Lisa opgelost: er komt zonder enig probleem een nieuwe kap aan. Deze kap is intussen goed afgeleverd.
Dankzij de geweldige service van Lampentoppers is mijn probleem als sneeuw voor de zon verdwenen.

John Weeland

Zeer goede kwaliteit lampen gekocht

Zou geen verbeterpunt weten

M Colenbrander

(Bewerkt)

Doos werd open geleverd, lampenkap zat er zonder verder verpakkingsmateriaal, gekreukt, op zijn kant in. Contact opgenomen met bedrijf en foto's van wat werd aangetroffen verstuurd. Nieuwe kap is... Doos werd open geleverd, lampenkap zat er zonder verder verpakkingsmateriaal, gekreukt, op zijn kant in. Contact opgenomen met bedrijf en foto's van wat werd aangetroffen verstuurd. Nieuwe kap is beloofd. Hoop dat er nu meer zorg wordt besteed aan verpakking en manier van verzenden.

Anderhalve week later nieuwe kap ontvangen; goed verpakt, kreukloos, goede afmetingen, staat mooi op de lampenvoet, heel blij mee. Lampentoppers heeft zich fantastisch gerevancheerd.
Waar ik eerst teleurgesteld een halve ster gaf, geef ik er nu vijf.
Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen!

Lampentoppers houdt zich aan zijn afspraken en levert snel.
Er wordt geluisterd naar de klant en problemen worden naar wens opgelost.

Marion Bernard

Een lampenkap op maat gemaakt.

Geen.

F.Ruys

Uitstekend

In mijn geval geen verzending door post.nl