Gerard
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Lamper Kapelle aan!
100% beveelt Electro World Lamper Kapelle aan!
vriendelijk, correct bij afspraken, deskundig
Supergoed geholpen bij kapotte droger
Een fijne winkel waar je heel prettig en deskundig geholpen wordt.
prima service
vriendelijk geholpen
goede service
Doen wat er afgesproken is
Een top team .zowel in de winkel als de bezorging.
Goede, vriendelijke en deskundige service.
Je wordt altijd fijn geholpen
Goede service
Prima service. Heldere afspraken. Vlotte verwerking van de 'bestelling' Kwaliteit is een belangrijke prioriteit bij Elektro World Lamper!
prima servise
Mensen geven eerlijk advies Komen afspraken na Zeer vriendelijk
Electro World Lamper Kapelle verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Lamper Kapelle heeft de volgende resultaten bereikt:
vriendelijk, correct bij afspraken, deskundig
Supergoed geholpen bij kapotte droger
Een fijne winkel waar je heel prettig en deskundig geholpen wordt.
prima service
vriendelijk geholpen
goede service
Doen wat er afgesproken is
Een top team .zowel in de winkel als de bezorging.
Goede, vriendelijke en deskundige service.
Je wordt altijd fijn geholpen
Goede service