Jelly
- Verbeterpunten of tips / Points for improvement or tips
- Geen
- Sterke punten / Strengths
- Communicatie
96% beveelt Lampion-Lampionnen.nl aan!
Hartstikke leuk bedrijf!
Vriendelijk te woord gestaan, goed meegedacht en geholpen en supersnelle en correcte levering.
Prima, probleempje snel opgelost en goede communicatie
Wij hadden een goede ervaring. Eerst was er iets niet op voorraad, maar toe het binnen was kregen we keurig bericht
Erg professioneel en meewerkend!
Very good
Great
Schöne Produkte Rasante Lieferung und sehr hilfsbereit bei Fragen oder Problemen
Top, goede service en advies, snelle levering!
Super
Toller Service, gerne wieder.
Erg vriendelijk, prima bereikbaarheid en ze denken graag met je mee! Dikke aanrader!
perfect, no problems
Lampion-Lampionnen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lampion-Lampionnen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Lampion-Lampionnen.nl
Druivenstraat 57
4816KB Breda
Hartstikke leuk bedrijf!
Prima, probleempje snel opgelost en goede communicatie
Erg professioneel en meewerkend!
Very good
Great
Top, goede service en advies, snelle levering!
Super
Toller Service, gerne wieder.
perfect, no problems
Lampion-Lampionnen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: