Jolanda Ypenburg

Zeer snelle levering en product goed verpakt

Product werk goed alles wat belooft is zit erop.

De snelle levering

Lindsay

Laptop besteld om 14u58, betaling net na 15u geweest. 3 dagen later laptop netjes aan huis afgeleverd. Snelle service en goede klantendienst!

Prima laptop gekocht bij lapto4all.
Werkt snell, goed beeld, goede koop

Ad Jasperse

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf.
Duidelijke website , makkelijk bestellen en een prima aflevering vis Post.nl , op tijd en juiste begeleiding in de datum en tijd van aflevering. Mijn eerste ervaring met dit bedrijf.
Keurig en solide verpakt en met alle benodigdheden.

Prima service en nu hopen dat de laptop prima functioneert.

duidelijkheid in de communicatie en stiptheid m.b.t. aflevering, wijze van verpakken.

FRAKnoise

Snel, duidelijk, je krijgt wat er op de site beloofd wordt.

snelle levering, product zorgvuldig ingepakt, goede prijs.

Poeha

Toppers bedankt voor mooie Macbook
Echt als nieuw

Mooie vrouw

A. de Jong

Duidelijk aanbod, snel geleverd. Apparaat was mooi opgepoetst en ziet er prima uit.

Ik belde na drieën met de vraag of het dezelfde dag nog verzonden kon worden. Werd vriendelijk te woord gestaan en ontving mijn aankoop de volgende dag, zoals beloofd.

Geerhard

Een ervaring voor de tweede keer maar wederom goede ervaring.

duidelijke website en snelle levering

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf omdat ze snel leveren, kwalitatieve laptops aanbieden en in staat zijn om dingen in orde te maken wanneer dit in de eerste instantie niet het geval was.

Service

Alex

Heb twee jaar terug een Elitebook laptop van HP aangeschaft en ben hier nog steeds zeer tevreden over. Na aanschaf bleek een bluetooth module te ontbreken en deze werd zonder extra kosten... Heb twee jaar terug een Elitebook laptop van HP aangeschaft en ben hier nog steeds zeer tevreden over. Na aanschaf bleek een bluetooth module te ontbreken en deze werd zonder extra kosten nagestuurd. Deze keer een Dell monitor en reserve accu voor de HP gekocht en producten zijn naar wens. Telefonisch krijg je goede informatie van Laptops4all, geen doorzichtige verkooppraat. Wat verder opviel was de stevige en goed verzegelde verpakking waarin de producten worden verstuurd. Na twee aankopen heb ik dus goede ervaringen met Laptops4all.

Producten worden in stevige en goed verzegelde verpakking verstuurd.