J.Jacobse

Aankoop hp elite book

goede en snelle levering ook goede en snelle after sale

mevr

Top

Weinig ervaring, maar tot nu toe GOED

Arjan Hoek

Prima levering keurig verpakt en optijd.

Tot 3 maal toe prima ervaring

Johan Mavromichalis.

Top site!

Zeer snelle levering en uitstekend verpakt en blijf hier zeer tevreden klant.

A Bont

Ervaring met laptop4all

Heb nu twee maal een laptop[ besteld en alles is naar volle tevredenheid afgehandeld toppie!!!

WA Bont

Laptopps4all een aanrader!

Prima!

snelle en goede service

Top!

Vanmiddag laptop gekocht. Top advies en service!

Rob Kat

Prima service

Bestelling razendsnel ontvangen. Laptop in prima staat. Ontdekte na een paar dagen echter dat er een cd speler in zat en geen cd/dvd brander. Na een telefoontje met Laptops4all kreeg ik per kerende... Bestelling razendsnel ontvangen. Laptop in prima staat. Ontdekte na een paar dagen echter dat er een cd speler in zat en geen cd/dvd brander. Na een telefoontje met Laptops4all kreeg ik per kerende post een cd/dvd brander toegestuurd (hoewel die niet in de specs was genoemd). Kosteloos! Kijk dat noem ik nou service.

Gé Steinvoord

TOP!!!!!!!

Wij hebben hier nu al voor de 2e keer een laptop gehaald. Gisteren is daar voor onze dochter een HP Elitebook 8460p bijgekomen. Heel veel laptop voor weinig geld. Razendsnelle machine door de... Wij hebben hier nu al voor de 2e keer een laptop gehaald. Gisteren is daar voor onze dochter een HP Elitebook 8460p bijgekomen. Heel veel laptop voor weinig geld. Razendsnelle machine door de standaard SSD. De verkoper nam alle tijd voor ons en alle vragen werden beantwoord. Absoluut TOP!!!!!