Zeer tevreden
Snelle levering, netjes ingepakt, laptop in prima staat.
Snelle levering, netjes ingepakt, laptop in prima staat.
Heb 2x keer een laptop bij Laptops4All gekocht. Het aanbod is erg interessant (zakelijke markt).
Snelle levering. De laptops zien er bijna als nieuw uit.
Bij een 'piepte' de voeding;...
Ik ben redelijk tevreden met wat ik heb ontvangen, al valt de eerste indruk van het apparaat wat tegen. Dit was iets mooier voorgespiegeld op de website dan de werkelijkheid. Maar de eerlijkheid...
Goed en snel afgelevert
Beste Toelsie,
Bedankt voor uw goede review , jammer dat u bij ''aanbeveling'' het verkeerde heeft aangevinkt!
Super service! Je kunt altijd contact opnemen voor vragen etc. en reageren snel weer! Ook goede kwaliteit computers, mensen weten ook waar ze over praten en hebben goede vakkennis!
Prima en informatie e website, supersnelle levering van afgesproken produkt, enige kleine minnetje was dat windows update ruim 100 posten groot was.
Besteld op de site, binnen enkele minuten verzendbevestiging, die avond nog PostNL bevestiging, de volgende dag geleverd. Minder dan 20 uur voordat ik 'm binnen had.
+ goed product, kant en klaar.Knopje aan en werken.
_ snelheid iets minder, begrijpelijk voor die bouwjaar. maar dik tevreden.
Snelle levering, goed te volgen
Laptop wel goed, alleen verkeerde informatie op de website zodat je toch weer een poort mist waar je hem wel voor kocht.
Beste,
We hebben u gevraagd de laptop terug te sturen en dat we de koop ongedaan zouden maken of om eventueel een alternatief te zoeken, maar u wilde hem houden.
Maar inderdaad wel slordig...