Zeer tevreden

Snelle levering, netjes ingepakt, laptop in prima staat.

Goede prijs/kwaliteit en service

Heb 2x keer een laptop bij Laptops4All gekocht. Het aanbod is erg interessant (zakelijke markt).
Snelle levering. De laptops zien er bijna als nieuw uit.
Bij een 'piepte' de voeding;...
Snelle levering. De laptops zien er bijna als nieuw uit.
Bij een 'piepte' de voeding; daarvoor kreeg ik zonder problemen een nieuwe toe gestuurd (oude hoefde ik niet retour te doen, dus geen extra kosten).
Een aanrader dus!

Reactie bestelde laptop

Ik ben redelijk tevreden met wat ik heb ontvangen, al valt de eerste indruk van het apparaat wat tegen. Dit was iets mooier voorgespiegeld op de website dan de werkelijkheid. Maar de eerlijkheid... Ik ben redelijk tevreden met wat ik heb ontvangen, al valt de eerste indruk van het apparaat wat tegen. Dit was iets mooier voorgespiegeld op de website dan de werkelijkheid. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat ik het wel een fair deal vind, een prima resultaat voor deze prijs. Geen punt om af te haken dus voor mij, maar wel een reden om in het de toekomst beter resource te doen, zeker wanneer ik voor meer kwaliteit/systeemeisen ga.
Wat me wel een beetje dwars zat is de leveringstijd, of beter de communicatie daarover. Ik heb mijn bestelling gedaan einde van de middag/begin avond, toch kreeg ik de mededeling dat de bezorging de volgende dag tussen 15:00 en 17:30 zou zijn. Dit bevreemde mij omdat ik laat had besteld en ook nog eens om toevoegingen gevraagd had. De bestelling kwam uiteindelijk ook niet op de aangegeven dag, maar een dag later. Voor mij vooraf gezien een meer dan goed resultaat, echter door zo concreet een hele snelle service voor te stellen was ik toch teleurgesteld, bovendien heb ik werk vooruitgeschoven omdat ik aanwezig moest zijn voor de ontvangst. Kortom, beter iets minder toezeggingen met achteraf een meevaller, dan grote beloftes zonder deze na te komen.

toelsie schilder

Goed en snel bezorgd

Goed en snel afgelevert

Reactie Laptops4all.nl:

Beste Toelsie,
Bedankt voor uw goede review , jammer dat u bij ''aanbeveling'' het verkeerde heeft aangevinkt!

Rik Tessemaker

Super!

Super service! Je kunt altijd contact opnemen voor vragen etc. en reageren snel weer! Ook goede kwaliteit computers, mensen weten ook waar ze over praten en hebben goede vakkennis!

Koen Spee

Snelle toko

Prima en informatie e website, supersnelle levering van afgesproken produkt, enige kleine minnetje was dat windows update ruim 100 posten groot was.

Akelig snel

Besteld op de site, binnen enkele minuten verzendbevestiging, die avond nog PostNL bevestiging, de volgende dag geleverd. Minder dan 20 uur voordat ik 'm binnen had.

kam

Beter

+ goed product, kant en klaar.Knopje aan en werken.
_ snelheid iets minder, begrijpelijk voor die bouwjaar. maar dik tevreden.

Zeer tevreden

Snelle levering, goed te volgen

Van Hilst Beveiliging

Laptop

Laptop wel goed, alleen verkeerde informatie op de website zodat je toch weer een poort mist waar je hem wel voor kocht.

Reactie Laptops4all.nl:

Beste,
We hebben u gevraagd de laptop terug te sturen en dat we de koop ongedaan zouden maken of om eventueel een alternatief te zoeken, maar u wilde hem houden.
Maar inderdaad wel slordig...
Beste,
Maar inderdaad wel slordig dat we over het hoofd hebben gezien dat de seriele poort nog aangevinkt stond bij het product, nogmaals onze excuses hier voor.
U mag hem natuurlijk altijd nog terug sturen of ruilen voor een laptop die wel over deze seriele poort beschikt.
Groet,
Team Laptops4all