Theo van Roomen
altijd een prima service en goede producten, het is daarom dat ik niet verder zoek maar direct naar Laptops4all ga, dit was mijn 2 de aankoop en ook familie naar hun heb verwezen.
- Bestelgemak
- Informatie op de website
- After sales
Perfect! Nooit meer een nieuwe!
niets als lof
Al jaren als een van de eerste klanten goede ervaring mee.
Goed, snel, voordelig
diverse keren hardware aangeschaft
Ik zag veel positieve reviews, dus daarom hier besteld. Heel snel in huis. Gebruiksklaar en een mooie prijs.
Prima bedrijf.
Ik heb al meerdere malen een laptop via dit bedrijf aangeschaft en dit tot volle tevredenheid. Keurige producten en een snelle levering! Vriendelijk en zeker niet opdringend!
Zeer snelle en goede service. Top product tegen een heel nette prijs.
super, altijd snel :) refurbished goed als nieuw! zo blij mee altijd scheelt n hoop knaken!
Na 7 jaren weer een prima laptop gekocht
Laptops4all.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Laptops4all.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Laptops4all.nl
Industrieweg 18 d
1231 KH Loosdrecht
Perfect! Nooit meer een nieuwe!
niets als lof
Al jaren als een van de eerste klanten goede ervaring mee.
Goed, snel, voordelig
diverse keren hardware aangeschaft
Prima bedrijf.
Zeer snelle en goede service. Top product tegen een heel nette prijs.
Na 7 jaren weer een prima laptop gekocht
Laptops4all.nl heeft de volgende resultaten bereikt: