Gerrit
Top bedrijf, snel en goed contact gehad en goede raad mogen ontvangen, een bedrijf die met de klant meedenkt.
96% beveelt Lastminutekoeriers.nl aan!
Uitstekende service. Snelle reactie en prima opvolging. Goed geholpen!
Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam.
Goede ervaring. Pakket was snel opgehaald en ook weer snel geleverd. Vriendelijke personen. Bij eventuele vertraging (die trouwens in mijn ogen nog meeviel) bellen ze netjes op. Ook toen bij ophalen de straat open lag vanwege wegwerkzaamheden bellen ze even op. Ik kon verder daar weinig aan doen en de koerier heeft het toen zelf opgelost (ergens anders parkeren). Maar communicatie is dus prima.
Supergoed en supersnel! Aanrader!
Geweldig snelle service
Echt top!
Uitstekende, snelle, en vriendelijke service met de administratie en koerier. Alles prima verlopen en zou ik zeker aanbevelen en nog een keer doen!
Perfect
Top vervoerder, reageren snel, prima prijs, maken hum belofte waar
vriendelijk en proffesioneel
Opdracht was de eerste top uitgevoerd
Top. Snelle service!
Prima, op tijd en betrouwbaar!
Alles goed. De eerste keer was de ervaring soepel en bevredigend.
Lastminutekoeriers.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Lastminutekoeriers.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Lastminutekoeriers.nl
Bisonspoor 1211
3605 KZ Maarssen
Uitstekende service. Snelle reactie en prima opvolging. Goed geholpen!
Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam.
Supergoed en supersnel! Aanrader!
Geweldig snelle service
Echt top!
Perfect
Top vervoerder, reageren snel, prima prijs, maken hum belofte waar
vriendelijk en proffesioneel
Opdracht was de eerste top uitgevoerd
Top. Snelle service!
Prima, op tijd en betrouwbaar!
Alles goed. De eerste keer was de ervaring soepel en bevredigend.
Lastminutekoeriers.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Lastminutekoeriers.nl