9.2 /10

checkbox96% beveelt Lastminutekoeriers.nl aan!

Gerrit

Top bedrijf, snel en goed contact gehad en goede raad mogen ontvangen, een bedrijf die met de klant meedenkt.

Hugo

Uitstekende service. Snelle reactie en prima opvolging. Goed geholpen!

Peter

Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam.

R. Bakker

Goede ervaring. Pakket was snel opgehaald en ook weer snel geleverd. Vriendelijke personen. Bij eventuele vertraging (die trouwens in mijn ogen nog meeviel) bellen ze netjes op. Ook toen bij ophalen de straat open lag vanwege wegwerkzaamheden bellen ze even op. Ik kon verder daar weinig aan doen en de koerier heeft het toen zelf opgelost (ergens anders parkeren). Maar communicatie is dus prima.

Laurens Broek

Supergoed en supersnel! Aanrader!

Vreni

Geweldig snelle service

Charlotte

Echt top!

Darlene van der Wal

Uitstekende, snelle, en vriendelijke service met de administratie en koerier. Alles prima verlopen en zou ik zeker aanbevelen en nog een keer doen!

angelique Batenburg

Opdracht was de eerste top uitgevoerd

Chalissa

Top. Snelle service!

Peters

Prima, op tijd en betrouwbaar!

Vadim Soldatov

Alles goed. De eerste keer was de ervaring soepel en bevredigend.

Lastminutekoeriers.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Lastminutekoeriers.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 13 september 2018

Lastminutekoeriers.nl

Lastminutekoeriers biedt een unieke service op het gebied van koeriersdiensten. Voor een vaste prijs, een koerier regelen zonder extra kosten? Dat is mogelijk op Lastminutekoeriers. Lastminutekoeriers is de goedkoopste in Nederland omdat het samenwerkt met veel koeriersbedrijven.

Bisonspoor 1211

3605 KZ Maarssen

Gerrit

Hugo

Uitstekende service. Snelle reactie en prima opvolging. Goed geholpen!

Peter

Uitstekende service. Vriendelijk en behulpzaam.

R. Bakker

Laurens Broek

Supergoed en supersnel! Aanrader!

Vreni

Opdracht was de eerste top uitgevoerd

Chalissa

Top. Snelle service!

Peters

Prima, op tijd en betrouwbaar!

Vadim Soldatov

Alles goed. De eerste keer was de ervaring soepel en bevredigend.

Lastminutekoeriers.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10