Heel goed snelle reactie en een fijne meneer aan de lijn, ga ervanuit dat alles goed verloopt
Guus Van de Louw
Snelle service voor een mooie prijs!!
Sanna Hijlkema
Erg fijne, snelle en gastvriendelijke service.
JJ
Dank voor de bezorging
L Bouman
Snelle service, en voeren het werk uit zoals afgesproken.
Gertjan Visch
Tonneke van Duuren
Een hele prettige ervaring, vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Bieden direct een oplossing aan waar je wat aan hebt.
Gabriel
Top ervaring, ik werd meteen gebeld en had op de afgesproken tijd mijn chauffeur Ayoub ontmoet die mij snel had kunnen helpen met mijn last minute klus. Ik zou iedereen die met spoed iets moet...Top ervaring, ik werd meteen gebeld en had op de afgesproken tijd mijn chauffeur Ayoub ontmoet die mij snel had kunnen helpen met mijn last minute klus. Ik zou iedereen die met spoed iets moet vervoeren deze service aanraden.
kees
Ongeëvenaard goed! Duidelijke communicatie. Pakket binnen een half uur afgehaald en binnen een tijd waar je zelf niet aan kunt tippen afgeleverd op aflever locatie (Duitsland), voor een...Ongeëvenaard goed! Duidelijke communicatie. Pakket binnen een half uur afgehaald en binnen een tijd waar je zelf niet aan kunt tippen afgeleverd op aflever locatie (Duitsland), voor een hele strakke prijs.
Henk-Geert Koops
Onze vaste koerier kon het tijdstip niet garanderen. Lastminute wel en ze voldeden ook.