Sjaak

Zeer goed geholpen zowel voor als tijdens de lease periode.

Titel beoordeling:

Fijne maatschappij voor een leaseauto

Frans

Makkelijk bereikbaar voor vragen, simpel onderhoud afspreken, alles in een pakket geregeld van verzekering tot onderhoud

Compleet ontzorgd

Titus

De auto die ik heb is prima. Het gemak waarmee ik het onderhoud kan laten doen, de banden kan wisselen en het feit dat een laadpaal bij mij thuis is geplaatst is zeer prettig.

Titel beoordeling:

Prima auto, goed geregeld.

E de Jong

Alles is goed geregeld

Uitstekend service

Herman Bouma

Alles bij leaseplan en haar partners gaat adequaat en goed

Zonder zorgen

Een blijde auto rijder

Veilig en prettig auto rijden met Leaseplan

Veilig op weg met Leaseplan

Francien

Het aangaan van een lease contract voor een auto oogt bij aanvang van het contract gunstig. Je rekent alles door en probeert alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Wat schetst onze... Het aangaan van een lease contract voor een auto oogt bij aanvang van het contract gunstig. Je rekent alles door en probeert alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Wat schetst onze verbazing??? Via leaseplan is dat ook zo. Alle afspraken verlopen conform contract voorwaarden, geen adders onder het gas, kortom een prima ervaring tot nu toe (eerste 2 jaar van een 5 jarig contract)

Veilig en betrouwbaar.

jim

Regel vaak alles zelf \ het is iedere keer ergens anders \ heb nog nooit vervangende auto gehad bij profile navigatie nog nooit update gehad

matig

Jan

Het contact met Leasplan gaat vlot en netjes

Titel beoordeling:

alles gaat vlot en netjes