Pieter van den Wittenboer

Niet helemaal tevreden over Leaseplan door het verplichte verbruik van de niet fijne Leaseplan app.

Redelijk

T van den Dool

Jullie doen maar wat!

Niet professioneel

Steffen Hofstra

Ga meer in wat de bestuurder plezierig vindt

Titel beoordeling:

U stuurt op geld, niet op service voor de bestuurder

Erik Keurentjes (PPZ Heerenveen)

Tanken prima, garage doen prima hun werk, Leaseplan (afspraken maken, GEEN inzicht in de rekening) ver beneden peil van wat ik eigenlijk zou verwachten van een bedrijf dat ons ontzorgt !!!

Titel beoordeling:

De auto's zijn van het bedrijf zelf, voor de garagekosten en het tanken maken we gebruik van jullie diensten.

Joost Vermeer

Kille organisatie die doorslaat in professionaliteit en menselijke maat vergeet

Titel beoordeling:

Afstandelijk en iets te arrogant

Robbert

Dramatische communicatie en absoluut niet servicegericht. Private lease afgesloten begin augustus voor een voorraad auto die 2-4 weken levertijd zou hebben. Inmiddels begin november en nog steeds... Dramatische communicatie en absoluut niet servicegericht. Private lease afgesloten begin augustus voor een voorraad auto die 2-4 weken levertijd zou hebben. Inmiddels begin november en nog steeds geen auto. Elke week dien ik er meerdere malen achteraan te bellen om er nog enige voortgang in te krijgen.

Inmiddels staat de auto bij de uitleverende dealer maar wachten ze hier nog op een laatste goedkeuring vanuit Leaseplan. Bij de dealer heb ik zelf een voorlopige afleverafspraak gemaakt bij de dealer. Na contact te hebben gehad met Leaseplan zou ik aansluitend voor de winterbanden alvast een afspraak kunnen maken bij Euromaster voor de winterbanden. Netjes alles doorgeven bij Euromaster keurt Leaseplan vervolgens de inkooporders voor de winterbanden af omdat de auto nog niet is uitgeleverd.
Leaseplan klantenservice reageert telefonisch vervolgens dat Euromaster gewoon een afspraak zou moeten kunnen aanmaken. Aangegeven dat dat weinig zin heeft zonder dat ze de banden kunnen bestellen geeft de Leaseplan medewerker aan dat dit inderdaad waar is en ik dus maar moet wachten tot de auto (ooit?) wordt uitgeleverd...

Helaas, na 3 maanden nog geen auto. Maar in die 3 maanden ook geen idee hoe het proces verloopt. Het enige wat alle betrokken bedrijven wel consequent hebben gedaan is wijzen naar elkaar dat het buiten hun macht zou liggen. Leaseplan neem je verantwoordelijk, als je personeelstekort hebt stop dan tijdelijk de verkoop als je niets kunt waarmaken. Liever dat dan alle zeer ontevreden klanten.

Dramatische communicatie en service

michael

Wederom weer prima service bij een wissel van de banden. dit ging makelijk en zonder moeite

goede service

Klaas sijbesma

De auto die ik uitgezocht heb keurig op tijd geleverd en thuis gebracht. Onderhoud via app is erg makkelijk al had ik hem liever in onderhoud via dealer ivm updates . Maar Bosch is ook prima

Fantastische auto

Yormen

Via Leaseplan is het mogelijk om via een duidelijke alles in een prijs een goed onderhouden en nieuwe auto te rijden. Op de brandstof na geen verrassingen in uitgaven ook niet als de auto naar de... Via Leaseplan is het mogelijk om via een duidelijke alles in een prijs een goed onderhouden en nieuwe auto te rijden. Op de brandstof na geen verrassingen in uitgaven ook niet als de auto naar de garage/dealer is geweest voor onderhoud.

All-in-one prijs autorijden

Jeffrey

Alles verloopt naar verwachting en geen gedoe. Super!

Gebruiksvriendelijk en super service