Marc Charlier

Leaseplan betekent voor mij echt leasen zonder omkijken. Planningen via hun portal gaan snel en telkens weer probleemloos. Een eerdere 'misser' in mijn ogen, dat mijn wagen niet naar de merkdealer... Leaseplan betekent voor mij echt leasen zonder omkijken. Planningen via hun portal gaan snel en telkens weer probleemloos. Een eerdere 'misser' in mijn ogen, dat mijn wagen niet naar de merkdealer kon voor onderhoud is nu opgelost. Helemaal tevreden!

Leasen zonder omkijken

Een blije rijder !

Voorheen kregen we al buikpijn als de auto naar de garage moest ! met de vraag hoe hoog zal de rekening nu weer zijn!

Titel beoordeling:

Wil je zonder zorgen auto rijden! ga naar leaseplan

M.Augustinus

Tot nu toe loopt alles op rolletjes,geen problemen

Ik heb geen omkijken

A. van Rennes

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden

Erik Post

In een woord : uitstekend

Titel beoordeling:

Klantvriendelijk, kwalitatief goed en meedenken.

Martijn

Aanrader voor iedereen die geen onverwachte kosten wil hebben, vast bedrag , nieuwe auto .. heerlijk

Zorgeloos autorijden

René

Dit is mijn derde auto via LeasePlan. Al die jaren meer dan tevreden. Service is prima, personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud en reparatie prima geregeld. Ook met auto inleveren... Dit is mijn derde auto via LeasePlan. Al die jaren meer dan tevreden. Service is prima, personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Onderhoud en reparatie prima geregeld. Ook met auto inleveren altijd prima gegaan.

Zeer goed

W.Helmond

Wij hebben begin van dit jaar onze eerste private leaseauto besteld bij leaseplan. Alles zeer overzichtelijk en duidelijk. Wij wilden graag een auto die al klaar stond bij de dealer en dit was geen... Wij hebben begin van dit jaar onze eerste private leaseauto besteld bij leaseplan. Alles zeer overzichtelijk en duidelijk. Wij wilden graag een auto die al klaar stond bij de dealer en dit was geen probleem binnen een paar weken rijden heerlijk.

Titel beoordeling:

Top bedrijf wat afspraken nakomt

Nicole

Alweer 2 jaar geleden mijn Fiat 500 via private lease aangeschaft. Snelle afhandeling en duidelijke communicatie toen het door mijn uitgezochte model niet te krijgen was. Aflevering heel netjes bij... Alweer 2 jaar geleden mijn Fiat 500 via private lease aangeschaft. Snelle afhandeling en duidelijke communicatie toen het door mijn uitgezochte model niet te krijgen was. Aflevering heel netjes bij de garage namen de tijd voor ons. Helaas staat de auto nu veel stil door het thuiswerken. Onlangs 1e onderhoudsbeurt gehad, ook dit is heel makkelijk en snel te regelen via de app of website. Verder tot nu toe geen min punten kunnen ontdekken.

Duidelijke communicatie