Hilde

Alles verloopt gemoedelijk en gemakkelijk, geen gedoe, geen omkijken naar, gewoon heerlijk autorijden!

Perfect

K vd Gruiter

Fijne afhandeling wat betreft onderhoud en vriendelijke behulpzame klanten service.

Zeer tevreden

Pandaloes

Voor een vast bedrag per maand zorgeloos rijden. Moet er onderhoud uitgevoerd worden of er is iets dan zijn er meerdere garages waar je uit kan kiezen. De app is makkelijk te gebruiken en ook een... Voor een vast bedrag per maand zorgeloos rijden. Moet er onderhoud uitgevoerd worden of er is iets dan zijn er meerdere garages waar je uit kan kiezen. De app is makkelijk te gebruiken en ook een afspraak is zo gemaakte

Fijn lease ervaring

Annika

Ik word iedere keer duidelijk geholpen en snel en vriendelijk personeel.

Titel beoordeling:

Alles is helemaal duidelijk en word snel geholpen.

Yorick

Goedkoop,
Altijd klaar om je te helpen,
Goede service.

Auto zonder hoofdpijn

anoniem

Elk verzoek voor onderhoud of reparatie wordt zonder probleem in behandeling genomen, snel en efficient opgelost. Algemene informatie-verstrekking van LeasePlan is ook zeer helder en behulpzaam.

Titel beoordeling:

Goede communicatie, zeer klantgericht. Efficient en vriendelijk

Claartje

Mijn ervaring met Leaseplan is sleutel omdraaien en rijden maar. Totaal ontzorgd rijden, bij vragen, vlotte terugkoppeling van de klantenservice. Voor een hoffelijke behandeling moet je bij... Mijn ervaring met Leaseplan is sleutel omdraaien en rijden maar. Totaal ontzorgd rijden, bij vragen, vlotte terugkoppeling van de klantenservice. Voor een hoffelijke behandeling moet je bij Leaseplan zijn.

Rijden met totale ontzorging

Steven Besuijen

Als gebruiken heb ik een auto via mijn werkgever. Zelf heb ik dus maar enkele malen per jaar contact met Leaseplan en dat is fijn, want ik wil voornamelijk een goede auto gebruiken.
Ik gebruik...
Ik gebruik eigenlijk altijd de app, deze functioneert erg goed, is logisch en (nog belangrijker) volledig, waardoor ik niet, na gebruik van de app, door verschillende hoepels hoef.

Fijne service, goede app

R Moonen

Snelle afhandeling, ook bij veranderen van auto.
Goede service, goede ondersteuning via app of site.
Vriendelijke mensen.

Beste autoleasebedrijf

Geert-Jan en Desiree van Gestel

Wij rijden nu 2 auto’s via leaseplan en zijn beide zeer tevreden over zowel de auto’s als het onderhoud.

Titel beoordeling:

Fijne auto’s en duidelijke afspraken