Keus

Tot nu toe alles perfect geregeld. Heerlijk om zonder zorgen auto te rijden.

Boven verwachting

Sytze Luchtenveld

Heel fijn en zorgeloos

Top geregeld

Cindy

Overzichtelijk

Zorgeloos autorijden

A.Verhoeven

Bij leaseplan word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan

Heel tevrede met lesseplan

Hendrika

Ik heb mijn lease auto nu 5 jaar privé, ik rij weinig kilometers (is 2 e auto) en mocht daarom een jaar langer leasen. De app is ook makkelijk je kan makkelijk afspraak maken met de garage.

Makkelijk auto leasen

WvD

Prima service en begeleiding, onze volgende auto gaat zeker weer via Leaseplan.

Zorgeloos auto rijden.

Harm Braam

Wordt altijd geregeld

Zeer goed

Pieter

LeasePlan is een fijn leasebedrijf met een uitstekende website waarop je alles kunt regelen. De site is overzichtelijk en alles staat erop. Ook is er een app, en bellen kan natuurlijk ook.... LeasePlan is een fijn leasebedrijf met een uitstekende website waarop je alles kunt regelen. De site is overzichtelijk en alles staat erop. Ook is er een app, en bellen kan natuurlijk ook. Declareren gaat eenvoudig, en afspraken maken ook. Super simpel zelfs. Ook wordt je er netjes (per e-mail) aan herinnerd dat de banden verwisseld moeten worden, etc. Ik heb nog nooit gedoe meegemaakt met LeasePlan. Alles verloopt vlotjes en relaxed. Ook wanneer een garage aangeeft de leasemaatschappij te bellen om te vragen of ze een reparatie mogen uitvoegen blijkt dit achteraf helemaal goedgekomen te zijn. Ik ben blij met deze leasemaatschappij!

Fijn leasebedrijf

Hetty

Een vaste prijs voor rijden in een nieuwe auto. Inclusief onderhoud.
Dat is zorgeloos rijden.

Titel beoordeling:

Leasen zonder zorgen bij Leaseplan.